svet

19 Maja, 2020 16:00

Ana Nikolić ISPAŠTA zbog Raste! Džala i Buba joj ne OPRAŠTAJU!

Ana Nikolić nastavlja sa radikalnim promenama. Nakon što je u rekordno vreme skinula kilograme, pevačica je rešila da i na poslovnom planu napravi ozbiljan rez.

ANA DALA OTKAZ BRATU I RASTI!

– Sa mnom su novi ljudi, odlučila sam da promenim tim i krenem ispočetka. Mislim da sam u tome uspela, pesme su odlične kao i spotovi. Moju karijeru je preuzeo tim iz Švajcarske koji vodi naše najuspešnije pevače i veoma sam ponosna zbog toga – objasnila je Ana Nikolić.

Ona se,  očito, ne kaje što je dala otkaz rođenom bratu Marku Nikoliću. Pored toga nije htela da joj bivši muž Rasta uradi bar neku pesmu. Umesto njega, izabrala je Džalu Brata i Bubu Korelija i angažovala ih za duet koji na kraju nije ni snimila.

PROČITAJTE JOŠ: Severina u Zagrebu već MESEC dana! Igor spremio papire za RAZVOD!

PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić OTKAZALA stan! PRESELILA se u Radince!

PROČITAJTE JOŠ: FASHION POLICE! SUDAR Dragane Mirković i Jovane Joksimović!

– Ana je htela da napravi nešto dosad neviđeno na našim prostorima. Da plasira svojoj publici potpuno novi zvuk i drugačije spotove. Želela je da nadmaši samu sebe, pa je pored Marine Tucaković i Emine Jahović, od Bube i Džale tražila duet. Platila im je unapred, objasnila kakvu pesmu želi, ali ništa nije ispalo kako su se dogovorili. Umesto dueta, oni su uradili Ani dve solo pesme. Izgovor im je bio da ih je Ana odbila onda kada su oni želeli saradnju i priklonila se Rasti. Rekli su da je ovo najviše što mogu da joj ponude, pa je Ana umesto jednog dobrog dueta dobila dve pesme koje na kraju nije ni stavila na album. Trenutno razmišlja da jednu od njih, pod nazivom Cigareta, objavi, ali ni to nije sigurno. Malo je reći da ne shvata zašto su se tako poneli, ali nije prvi put da je iznevere ljudi prema kojima je korektna. Na kraju, to nije mnogo ni važno pošto je album sjajan, što dokazuju milionski pregledi – kaže za SVET izvor blizak pevačici.

AUTOR: NIKOLINA BEŠOVIĆ / SVET

FOTO: ATA IMAGES