Anastasija i Nemanja Gudelj svet novine svet portal
Svet

May 28, 2024 20:45

By

Anastasija i Nemanja se oglasili posle venčanja: On izneo utiske, a ona podelila snimak (video)

Anastasija i Nemanja posle venčanja blistaju

Anastasija i Nemanja Gudelj danas su ponovo izgovorili sudbonosno da, ovaj put pred matičarem, i to u Anastasijinoj rodnoj kući u Beogradu. Kako slavlje nije potrajalo dugo Anastasija i Nemanja posle venčanja otišli su svako za svojim obavezama.

Anastasija i Nemanja posle venčanja svet portal svet

Instagram

Anastasija i Nemanja posle venčanja su se razdvojili

Nemanja Gudelj je posle venčanja sa pevačicom i porodičnog ručka ispratio svoje roditelje i sestru, koji su napustili vilu Ražnatovića i uputili se u nepoznatom pravcu. Srpski reprezentativac je takođe odmah nakon proslave otišao iz kuće, i to na trening.

Anastasija i Nemanja posle venčanja svet portal svet

Zoran Ilić / Ringier

Posle povratka sa treninga Nemanja nije bio naročito raspoložen za razgovor s novinarima, ali je u nekoliko reči podelio svoje utiske.

– Zadovoljan sam kako je sve prošlo danas. Anastasija je dobro, sve je dobro, Bogu hvala – rekao je fudbaler dok je ulazio u vilu.

Pročitajte Gudelji ponovo u Cecinoj vili – Otkrivamo sve detalje sa Anastasijinog i Nemanjinog venčanja 

Za razliku od Nemanje novinari nisu mogli da dođu do Anastasije, ali je zato ona sa svojim pratiocima na Instagramu podelila snimak sa njenog i Nemanjinog venčanja na kome se vidi koliko oboje blistaju.

Podsećamo, Nemanja i Anastasija u julu prošle godine venčali su se u manastiru Rajinovac nedaleko od Beograda, a za njihovo venčanje niko nije znao sem kumova i najbližih članova porodice. Fotografije sa venčanja pevačica je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu tek kada je sve prošlo.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ZORAN ILIĆ / Ringier, INSTAGRAM,