Anastasija Ražnatović
Svet

1 Avgusta, 2021 21:00

Anastasija Ražnatović u kozmetiku od čistog zlata uložila milione!

Anastasija Ražnatović u kozmetiku od čistog zlata uložila milione!

Anastasija Ražnatović pokrenula je svoju ekskluzivnu liniju za negu kože „NLK Cosmetics“, a prozivodi su namenjeni za negu lica i tela.

Anastasija Ražnatović u kozmetiku od čistog zlata uložila milione!

Anastasija Ražnatović

Anastasija je angažovala jednu italijansku fi rmu, koja će proizvoditi čitavu kolekciju. Zaista mnogo novca je uloženo, jer u sastav ulaze samo najkvalitetniji sastojci, a ambalaža i dizajn. su vrhunski. Anastasija želi da ponudi vrhunski kvalitet, a sve što je dobro mnogo košta. Njen dečko Đorđe Kuljić joj je dosta pomogao. Iako se ona oduvek bori sama za svoj dinar, njih dvoje uskoro započinju zajednički život, kupili su stan i nije isključeno da je ovo zapravo i njihov porodični biznis – kaže izvor blizak pevačici.

Đorđe Kuljić

DEČKO ĐORĐE JOJ POMAŽE

Da je reč o vrhunskoj kozmetici svedoči i glavni sastojak preparata, a to je zlato.

Prema grčkoj legendi, Odisej je uoči nesreće na moru upoznao devojku magične lepote, od koje je dobio bočicu tečnog zlata. Ona, široko poznata po svojoj lepoti i mladosti, svojim kapljicama zlata izlečila je i ulepšala povređenog Odiseja. Taj magični sastojak koji leči, ulepšava i podmlađuje samo što nije došao u tvoje ruke sa obala prelepog Jadranskog mora – napisala je Anastasija.

Pročitajte: Ceca Ražnatović ispričala sve detalje konceta na crnogorskom primorju, pa otkrila svoje NAJBOLNIJE trenutke u životu!

Ceca Ražnatović

CECA SVE TESTIRALA KVALITET JE VRH

Ne sumnjamo da su i saveti mama Cece bili dragoceni. Realno, ako neko zna šta je dobra kozmetika i za šta vredi dati pare, to je ona.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, PRINTSCREEN/INSTAGRAM