Aleksandra Prijović
Svet

5 Jula, 2021 21:00

Aleksandra Prijović: Acu Lukasa nisam ni zvala na svadbu!

Iskrena!

Veliku prašinu izazvao je odlomak iz knjige Ace Lukasa u kom je pevač napisao da je na svadbu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića bio pozvan da peva, a ne kao gost. Popularna pevačica ističe da ona ne zna za tu situaciju, ali i dodaje da on svakako nije bio na spisku njenih zvanica.

NIJE BIO POZVAN!

Aleksandra Prijović

Neko mi je poslao da to pročitam, taj odlomak. Ja ne znam za tu situaciju i kako se to desilo. Ne znam da li je trebalo da bude kao gost, nije bio na mom spisku zvanica svakako. Ja Acu jako poštujem, imamo super odnos. Kad ga vidim, pozdravimo se, poljubimo se, popričamo. Mi smo imalli preko 700 zvanica na svadbi. Većinu gostiju nisam ni znala. Mnogo više ih je bilo sa Filipove strane, tako da sam ljude tek tamo upoznala. Ja nikog nikad nisam zvala na neku proslavu da bi pevao. Mene kada neko pozove na slavlje, podrazumeva se da ću otpevati nešto – kaže Aleksandra.

Aca Lukas

Pročitajte: Aleksandra Prijović napravila kolaps na Zlatiboru!

Prošle nedelje si proslavila tri godine braka sa Filipom. Zašto je izostala fešta?

Bili smo kod kuće sa sinom. Naručili smo hranu, sedeli, uživali. Nismo nigde išli ili organizovali ne znam šta. Nama je svaki dan godišnjica, tako se osećam.

Da li imaš momente kad želiš da se napiješ, opustiš “za sve pare”? Kako to izgleda?

Ja sam se kao mlađa jednom ili dva puta u životu napila. Inače, nisam tip koji se napije i ne zna šta radi. Ja polako pijuckam. Popijem jednu, dve rakijice, mada najviše volim ona mala piva. To mi je omiljeno piće. Zezaju me što volim pivo da pijem. Na sat, dva vremena po jedno. Nikad sebi ne bih dozvolila da se napijem da imam one rupe u pamćenju, da ne znam šta radim i tome slično. Ne bih podnela vrtoglavice i te mamurluke.

U poslednje vreme se baš družiš sa Anastasijom. Otkud to?

Stalno smo se sretale na nekim proslavama, pa smo se dogovorile da izađemo i u grad. Ona je jedna divna devojka i jako mi prija njeno društvo. Sve najbolje mogu da kažem za nju. Čujemo se, viđamo se kad koja može shodno obavezama koje imamo.

Anastasija Ražnatović

Zašto se ne družiš sa kolegama sa estrade?

Ne družim se sa ljudima sa estrade, sem Ace Pejovića, koji mi je kum. Ja inače nemam puno prijatelja. To je par ljudi sa kojima se stalno čujem, viđam, idemo na ista mesta. Tako se lepo osećam, to mi tako prija.

Je l’ osećaš ljubomoru i zavist od kolega, pa je to jedan od razloga?

Svi pričaju da su svi ljubomorni, ali iskreno ne znam, ne bavim se time. Ja nikada nisam bila ljubomorna. Svaki put kad neko snimi dobru pesmu, meni bude drago. Radujem se. Čak i kada sam počinjala karijeru, kad sam imala najnižu cenu nastupa, verovala sam u sebe, trudila sam se i radovala sam se tuđim uspesima jer sam znala da ću i ja jednog dana uraditi nešto veliko u karijeri i napredovati. Bilo je pevača koji su tada zarađivali bar deset puta više, nijednog momenta nisam bila ni ljubomorna ni zavidna. To je ono, kako zračiš tako i privlačiš. Uvek se radujem tuđem uspehu. Nisam u fazonu zašto neko ima nešto, a ja nemam.

Da si sada u takmičenju za “Zvezde Granda”, koga bi od članova žirija uzela za mentora?

Mislim da bih Mariju Šerifović. Da se vratim u period kad saam imala 16 godina i takmičila se, ona bi mi bila izbor. Verujem da bih dosta naučila od nje oko posla, što ne znači da su ostali članovi žirija loši, samo ona bi mi najviše odgovarala.

Karleuša te je prozivala jedno vreme zbog druženja sa Cecom, jeste se pomirile?

Nisam nikad sve to komentarisala, tako da ne bih ni sad. Nikad ništa ružno za svoje kolege, niti bilo kog drugog nisam rekla, tako da se držim toga. Nisam u tom fazonu. Svako neka radi kako misli da treba.

ANASTASIJA JE DIVNA, A JK NEĆU DA KOMENTARIŠEM

Jelena Karleuša

Nedavno ti se slošilo na jednom nastupu, šta se desilo?

Samo mi se slošilo dok sam bila na bini, crno pred očima. Ne mogu da opišem taj osećaj. Samo sam sela da se malo povratim. Sreća pa je bilo pred kraj nastupa. Tih dana je bilo baš zagušljivo, sparno, pa verujem da je od toga.Svakako, baš mi je falilo druženje sa publikom i ta energija koja se dešava. Nadam se da je period sa koronom iza nas i da ćemo ponovo živeti normalno.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, NEMANJA KOSTIĆ