TARA SIMOV
Star

30 Decembra, 2021 18:00

ANĐELINA KUMA SE SVETI: Tari Simov zabranjen ulazak u Crnu Goru!!?!

Anđela Đurišić ne voli mnogo da priča o privatnom životu, pa malo ko zna da je pre nekoliko godina njen rođeni brat tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći. Kako nam kaže njena kuma, to je za nju jako bolna tema, nikada se nije oporavila od gubitka brata i zato ne dozvoljava da joj se porodica pominje u rijalitiju. Pošto se nedavno posvađala sa Tarom Simov koja joj je pominjala porodicu i fizički nasrnula na nju, njena kuma nam kaže da joj preko toga Anđelini roditelji nikako neće preći.

ANĐELINA KUMA SE SVETI!?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@aangellaa___ је поделио/ла објаву

-Anđela je jako tužna, ja je poznajem i vidim, čak i kada se smeje, nije to, to. Teško joj pada odvojenost od porodice, oni su preživeli tu tragediju pre nekoliko godina i niko se nikad od toga nije oporavio, niti će. Da jedna Tara njoj uzima porodicu u usta i da je gađa i pljuje, zaigrala se mnogo. Pa, Anđela je zenica oka njene porodice, život za nju će da daju, mnogo ih je potreslo kada su vidli da je Tara nasrnula na nju. Ne znam da li će da pokreću tužbu, ali verujte, da tek tako da pređu preko toga neće. Tari će i te kako staviti do znanja da Anđelu ne sme popreko da pogleda, a kamoli nešto više. Uličarka, ona ni ne zna šta znači imati porodicu, niti je sa ocem, niti sa majkom, imali smo priliku da je kroz rijaliti upoznamo i vidimo ko je i šta je. Budaletina jedna, pa ne da ne može da se upoređuje sa Anđelom, nego je to misaona imenicakaže nam Anđelina kuma i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@aangellaa___ је поделио/ла објаву

– Verujte mi da će Tari biti zabranjen ulaz u Crnu Goru nakon svega. Udarila je na osobu i to na tako odvratan način, na koju nije smela. Zanela se previše. A, najgora stvar je, što ona zna za Anđelinu tragediju, klošarka! I gađa je tamo gde je najtanja. Ali i ovog puta je Anđa pokazala da je dama koja se ne spušta tako nisko rekao je izvor poznat redakciji za Star.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

Pročitajte: TARA NAGOVORILA MAJKU DA TUŽI ŠA!

AUTOR: STAR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/INSTAGRAM