Star

1 Oktobra, 2020 13:29

ZA BUBAMARU PRAVILA NE VAŽE! Dara ponovo divlja za VOLANOM!

Iako je u više navrata snimljena da vozi bahato, Dara Bubamara ne posustaje. Pored toga što redovno krši saobraćajne propise i nepropisno se parkira, pevačica je još jednom uspela da zgrozi javnost i to nenormalnom brzinom.

Bahato!

Naime, svima je poznato da je Dara zaljubljenik u skupe i brze automobile, ali otkako je kupila mercedesa vrednog 150.000 evra, čini se da je pevačica postala još bahatija. Ona je na auto-putu, gde je po zakonu u Srbiji maksimalna brzina 130 kilometara na sat, bez problema nagazila na papučicu i dala gas, a brzina koju je dostigla bila je preko 200, tačnije 206 km na sat. Da sve bude još gore, pevačica je to ponosno snimala i objavila na svom Instagram profilu.

Ovim bahatim postupkom Dara je ugrozila ne samo svoju, već i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju. Osim velike brzine u kojoj bi teško mogla da reaguje na vreme i da uspori ili zakoči, mnogo bi teže mogla da reaguje u nesreći sa telefonom u ruci. Zbog nasilničke vožnje i kršenja pravila, pevačica bi mogla da snosi ozbiljne posledice – kaznu od 20 do 40 hiljada dinara ili može ići u zatvor od jednog do 30 dana. Oduzima se tri poena i vozačka dozvola na period od tri do 12 meseci.

FOTO: RAJKO RISTIĆ