baba regina
TUGA

16 Juna, 2022 17:00

Bolan vapaj za unukom: Baka Regina moli Viki. Abortiraj, Osmakčići će nas ubiti

Baka Viktorije Mitrović navodno noćima ne spava od straha

Baka Viktorije Mitrović, Regina, očajna je i uplašena za bezbednost svoje unuke koja trenutno prolazi kroz pakao, prenosi SCANDAL!

Baka Viktorije Mitrović uplašena za sebe i unuku

Naime, Viktorija je ostala u drugom stanju sa Markom Osmakčićem, koji je na najjeziviji mogući način zaprepastio naciju.

Pročitajte: Skandalozni čin Osmakčića povodom lažirane smrti oca – Trudna Viktorija im žestoko zapretila, Zadrugari najstrašnije osudili Marka

Foto: Rajko Ristić

On je u dogovoru sa svojom porodicom obmanuo javnost lažnom informacijom da mu je otac Franjo Osmakčić preminuo. Pre nego što je napustio rijaliti zbog morbidne laži, Franjo je pretio Viktoriji i sve vreme joj govorio da abortira dete. Ona je nakon svega ipak odlučila da to ne uradi.

Pročitajte: Konačno se saznala istina o smrti Markovog oca – Osmakčić sve otkrio

Viktorijina baka se oglasila i rekla kako je veoma uplašena.

– Brine me to sto je pretio, strah me je zbog deteta, ovo su ubice, ovo je jezivo, da sam umrla pre tri dana ne bih znala – rekla je navodno baka Regina i dodala:

– Viki, sine, moraš da abortiraš. Osmakčići će nas sve pobiti. Ne spavam noćima jer su u pitanju serijske ubice. Poslaće nekoga da nas nađe, a ja sam po ceo dan sa detetom sama kod kuće –navodno je poručila uspaničeno baka Regina za „Republiku“.

AUTOR: SVET

IZVOR: SCANDAL!

FOTO: Rajko Ristić