barbara našla način
Scandal

18 Novembra, 2021 19:00

Barbara našla način da UKROTI Darka Lazića! Ovako mu je ZAPRETILA!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Barbara Bobak sigurna je da je Darko Lazić pravi čovek za nju i da želi sa njim brak i decu! Međutim, shvatila je i da mora jasno da mu stavi do znanja da sa njom ne sme ni da pomisli da se igra, te da švrlja i švaleriše se kada stupe u brak!

Barbara našla način da ukroti Darka!

Barbara je svesna da je u vezi sa čovekom koji je poželjan i harizmatičan, a uz sve to i popularan, pa joj je jasno i da ga mnoge devojke žele, ali isto tako neće da mu dozvoli da im se prepušta kao do sada – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Oni uveliko planiraju veliku svadbu i venčanje, oboje žele da sve to bude na nivou, pa vi ste o tome pisali kako su zamislili svadbu sa limuzinom i velikim šatorom sa specijalnom luksuznom dekoracijom. I sve je to lepo, međutim, Barbara nije u oblacima i o svemu misli. Želi najpre da se venča i da prvo živi s Darkom u bračnoj zajednici, bar godinu dana, a onda, ako uvidi da je sve potaman i da među njima ima hemije, najlakše je da zatrudni. Već mu je skrenuča pažnju da ona neće da rađa, pa da posle sama gaji dete i da se razvodi. Zbog toga i ne žuri i na sve to će pristati tek kada bude sto posto sigurna da se Darko skrasio i da više neće švrljati. Rekla mu je: Nemoj da ti padne na pamet da me varaš, mene nećeš zavlačiti kao bivše devojke, jer nisam naivna, a i nemoj da ti padne na pamet da me ostaviš na cedilu ako ti rodim dete – prepričava izvor i za kraj kaže da je Dare obećao Barbari da će biti samo njen.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ