barbara našla način
Scandal

27 Oktobra, 2021 10:24

Darko Lazić treći put OTAC! Majka KUKA „Radićeš samo za alimentaciju”!

Darko Lazić i Barabara Boba očekuju prinovu, sudeći po njihovoj objavi na Instagramu, iako su mnogi šokirani, čestitka i pozitivnih rekacija ima. Međutim, ova vest je veoma zabrinula Darkovu majku, koja se još uvek nije opravila i od šok da njen sin planira i da pravi treću svadbu. kao i da je Ana Svević poslal izvršitelje zbog duga,dok suđenje sa Marinom tek počinje.

Darko Lazić treći put otac!

Da podsetimo, Barbara i Darko nedavno bili u Egiptu gde su proslavili njegov rođendan, a sada je ona iznenadila mnoge poslednjom objavom. Barbara je priznala da sada mnogo više jede i na jednoj fotografiji napisala:

– Ja sada jedem za dvoje – što je fraza koji koriste samo trudnice kada jedu više zbog činjenice da nose bebu, pišu mediji.

darko lazic i barabara bobak prinova

Komšinica iz Brestača kaže da je Darkovu majku vesto prenerazila, jer je ovo treći put da gleda isti scenario, prvo sa Anom Sević, zatim sa marinom Gagić, i sada opet sa Barbarom.

Branka je veoma zabrinuta, iako je srećna zbog svog sina, kao i svaka majka. Nju najviše brine to što Darko iza sebe ima već dva propala braka i dvoje dece, za koje treba da plaća alimentaciju. On je svesna njegove finansijske situacije, posebna sada kada im je Ana Sević poslala izvršitelje na vrata zbog duga od skoro milion dinara. Marina je već podnela tužbu i sud će verovatno odrediti da i njoj mora da plaća alimentaciju. Troškovi se samo gomilaju, pa Branka brine, da će Darko uskoro raditi samo za alimentaciju. Ne daj Bože i da se sa Barabarom dogodio isto kao i sa prethodne dve snajke, šta će onda biti – prepričava komšinica Brankinu agoniju.

Nakon raskida sa Marinom Gagić uplovio je u vez sa pevačicom Barbarom Bobak sa kojom uživa u vezi i svakodnevno provodi vreme. Da li Darko čeka treće dete ili je Barabara namerno želela da privuče pažnju ovom izjavom, vreme će pokazati.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ