Svet

30 Novembra, 2020 16:13

Bekuta OČITALA BUKVICU hejterima! „Razvlačićemo MALU SUMU NOVCA od prvog do prvog!“

Pevačica Ana Bekuta nedavno je na Instagramu apelovala na čuvanje i poštovanje mera bezbednosti, podržavajući skraćivanje radnog vremena ugostiteljskim objektima, uprkos činjenici da već mesecima nema nastupe, a samim tim ni prihode.

Otvorila dušu!

Nakon osuda pratioca kako se žali što je pandemija uticala i na njen džep, pevačica je osetila potrebu da se još jednom obrati i sa svima podeli kako se oseća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

– Rastužuje me kada se moje pređašnje poruke u delu javnosti tumače kao kukanje zato što ne radim. Ne, ne kukam i ne, ne radim. Ko sam ja da kukam, živa i zdrava, pored hiljada obolelih koji se ovih dana bore za život? Ko sam ja da se žalim pored naših lekara koji svaki dan neumorno rade sate i sate prekovremenih i za bedne plate reskiraju zdravlje i život. Iza mene je 35 godina karijere i čitav jedan život. Bilo je i dobrih i loših dana. Srećna sam što sam zaradila za život radeći ono što najviše volim – pevajući. Zato je strašno gledati i slušati kolege iz zemlje i regiona koji navijaju da se ponovo otvore klubovi kako bi mogli ponovo da pevamo. Da li ste normalni? Nijedan ljudski život nije vredan nečijeg nastupa, a ni nečije karijere. Nijedan ljudski život – napisala je pevačica i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

– Sva zla su prošla, proći će i ovo. Da, verovatno ćemo ostati bez para. Verovatno će nam stvari koje su bile svakodnevnica postati luksuz. Možda ćemo svi da osetimo kako je to razvlačiti malu sumu novca od prvog do prvog. Možda ćemo tada shvatiti kako živi prosečan lekar u Srbiji. Čuvajte se. Važno je da preživimo. Ponovo će biti radosti i života. Prošlo je sve, proće i ovo. Pevaćemo ponovo – napisala je Ana potresne reči na svom profilu.

FOTO: RAJKO RISTIC/ INSTAGRAM