Star

12 Oktobra, 2020 15:45

BEKUTA U STRAHU! Mrka naglo MRŠAVI i gubi SNAGU!

Ana Bekuta i kad joj je najteže nabaci osmeh na lice i gura dalje, međutim, u poslednjih nekoliko nedelja je i te kako zabrinuta za Mrku jer naglo mršavi i sve je slabiji.

Ana neguje i čuva svog dragog!

Ana mi se požalila da je Mrka loše. Kaže da je naglo smršao i izgubio snagu, pa je pao u krevet. Ona ne voli da priča o tome, ali svi primećujemo da on više ne izlazi sa njom, a ranije je uvek svuda vozio i zajedno su šetali. Njoj je mnogo teško, a da sve bude gore, doba je korone, pa ne sme ni na kontrole da ga vodi! Ako bi zakačio virus, to bi tek bila propast. Uopšte ne izlazi iz stana, danima je zatvoren. Leži u krevetu, gleda televizor i uglavnom spava. Ana ga tera da ustane i prošeta, a on jedva i na terasu izađe da udahne svežeg vazduha – ispričala je za STAR Anina bliska drugarica koja je upućena u dešavanja, ali zbog korone nije otišla da poseti Mrku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1) дана

Koliko god može, Ana mu pomaže oko svega a najviše ga tera da ustaje i kreće se. Sprema mu omiljena jela kako bi uopšte jeo, ali on mnogo zanoveta. Valjda kada se čovek razboli, postane potpuno druga osoba, pa je počeo malo i da je nervira, ali Ana to sve stoički podnosi jer ga mnogo voli – kaže izvor.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ