Beogradski koncert Jašara Ahmedovskog
Svet

May 18, 2023 17:30

By

Spektakl za nezaborav: Jašar posvećuje deo koncerta Ipčetu

Beogradski koncert Jašara Ahmedovskog se približava

Prvi beogradski koncert posle 42 godine karijere Jašara Ahmedovskog se približava, legendarni folk pevač se uveliko priprema za druženje sa publikom, a jedan od najemotivnijih trenutaka biće svakako segment koji će posvetiti svom tragično stradalom bratu Ipčetu. Folk zvezda odlučila je da svojim brojnim hitovima pridruži i one koje je za života izveo njegov mlađi brat, pa će tako publika moći da čuje pesme poput „Ej noći sestro moja“,„Plačite oči moje“, „ Da ti gužvam postelju“, „Ja te volim, on te ima“…

Pročitajte Još pet dana karte po promotivnim cenama – Ogromno interesovanje za Jašarov spektakl na Tašu

Koncert Jašara Ahmdovskog na Tašu

–  Dugo posle tragedije nisam mogao da zapevam Ipčetove pesme. Ipak, u jednom trenutku smogao sam snage jer sam shvatio da on kroz to živi i dalje i živeće večno. Zato će njegove pesme biti neizostavne na koncertu 10. juna na Tašmajdanu – rekao je Jašar, za čiji spektakl vlada ogromno interesovanje pa je sektor parter II već rasprodat a ostalo je još malo mesta i u VIP sektorima.

Koncert Jašara Ahmdovskog na Tašu

Ata images

Ostalo je još malo vremena za nabavku karata po promotivnim cenama jer se pretprodaja završava 19.5. a publika je inače već odlučila da će legendarni pevač koncert otpočeti pesmom „Jednoj ženi za sećanje“ a posle toga uslediće i svi ostali hitovi poput „Svako svome mora da se vraća“, „Isplači se, biće ti lakše“, „Moj bagreme beli“, „Kad sveća dogori“, „Još te volim“, „Ceo grad je plakao za nama“, „Otkud tebe da se setim“, „Ti pripadaš samo meni“, „Venčajte me sa njenom lepotom“ i mnoge druge pesme koje su obeležile istoriju domaće muzike.

Ulaznice za koncert dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

AUTOR: SVET

FOTO: Ivana Stevanović