Star

25 Septembra, 2020 19:59

BEŽE IZ ZEMLJE! Ana i David pakuju kofere i sele se u Istanbul!

Nakon što je izašla iz rijalitija, Anu Korać sačekala je primamljiva ponuda.

Dobila je ulogu u filmu!

Naime, ona je dobila priliku da glumi u turskom filmu, a kontaktirao je lično jedan od tamošnjih najpoznatijih producenata. Bez mnogo razmišljanja, Ana je oberučke prihvatila ovaj izazov, a kako bi trebalo da se potpiše ugovor i dogovori sve oko snimanja, ona i David će zajedno otići u Istanbul i tamo će neko vreme boraviti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели David Dragojevic Official (@david__dragojevic) дана

Poznati producent turskih serija i filmova video je Anu na slikama sa plastičnim hirurgom iz Istanbula koji ju je operisao, pa je rešio da je kontaktira i ponudi joj ulogu. U filmu će glumiti ljubavnicu opasnog kriminalca, a njen govor biće sinhronizovan – priča za STAR izvor blizak paru i dodaje:

View this post on Instagram

@kucica_na_vodi 😎

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic) on

David je oduševljen što je njegova devojka dobila tako dobru priliku, a nakon telefonskih pregovora sa producentom, shvatili su da Ana mora da otputuje u Istanbul i tamo provede oko šest meseci koliko bi trajale pripreme i samo snimanje. Kako ne mogu toliko dugo da izdrže jedno bez drugog, Koraćeva je Turcima saopštila da ima verenika sa kojim bi došla u Tursku. Oni su bez pogovora prihvatili i rekli joj da će za nju i Davida naći smeštaj u kom će boraviti nekoliko meseci koliko je neophodno da Ana bude u Istanbulu. Uzbuđeni su jako, pa užurbano završavaju obaveze koje imaju u Srbiji, a za mesec dana pakuju kofere i sele se u Tursku – završava izvor, a Ana ne krije uzbuđenje:

View this post on Instagram

🧸📸

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac) on

Pričali smo o tom scenariju, ali još uvek nije sve precizirano, možda će se nešto menjati. Taj producent mi je tražio da mu pošaljem fotografije na kojima poziram u večernjim haljinama i sa različitim perikama. Pošto glumim prevarantkinju i mafijašicu, u seriji ću verovatno menjati identitete, pa je hteo da vidi kako bi to izgledalo. Uskoro putujem u Tursku gde ćemo precizirati sve – rekla je Ana.

FOTO: GAJA