Bivša devojka BOgdana Srejovića
Svet

December 2, 2023 17:00

By

Pre Cece voleo je ovu lepoticu, a njena životna priča ledi krv u žilama

Bivša devojka Bogdana Srejovića preživela je pakao

Bogdan Srejović, biznismen iz Beograda, javnosti je postao zanmljiv kada je uplovio u romansu sa folk divom Cecom Ražnatović. Pre ulaska u emotivnu vezu sa Cecom, Bogdan je važio za velikog zavodnika kako u Beogradu, tako i šire, a iza sebe ima neuspeli brak sa bivšom Miss Vojvodine Zoranom Tasovac, sa kojom ima ćerkicu Iskru.

Bivša devojka Bogdana Srejovića svet portal svet tabloid

Foto: RAJKO RISTIĆ

Bivša devojka Bogdana Srejovića prošla kroz agoniju

Nakon neuspelog braka, u njegov život je ušla arhitekta i dizajnerka Vladana Radosavljević, s kojom je bio u vezi do 2018. godine. Vladana je inače, prošla pakao jer ju je krajem 2016. nepoznata osoba napala kod njene zgrade na Dorćolu i polila kiselinom po licu. Kako su mediji svojevremeno pisali, nju je Bogdan ostavio ispred zgrade, a dok je on parkirao automobil, nepoznata osoba je iskoristila priliku i napala je s leđa. Srejović je, čim ju je video da leži na podu, odvezao u Urgentni centar, a ona je zadržana u bolnici sa opekotinama šestog stepena i oštećenim vidom.

Identitet počinioca nikada nije otkriven, a nakon brojnih operacija i lečenja, Vladanino lice sada izgleda normalno i izlečeno. Bivša devojka Bogdana Srejovića je jednom prilikom na svom Instagram profilu postavila fotografiju i objavu nakon nemilog događaja i tom prilikom napisala:

– Mesec decembar (kažu mesec praštanja), tačno dve godine od napada i polivanja kiselinom (živom sodom) na mene od „nn napadača“. Zahvaljujući istrazi kako je vođena i dalje se „ne zna“ ko stoji ili koja stoji iza svega ovog. Imam potrebu da se oslobodim svake fizičke i psihičke boli, kao i posledica koje je ovaj događaj ostavio na mene. Hvala Gospodu Bogu što me je sačuvao među živima i što sam se skoro pa oporavila – napisala je tada.

Na sebe gleda kao pobednika – rekla je bivša devojka Bogdana Srejovića

– Na sebe više ne gledam kao na žrtvu, već na pobednika, koji je uspeo da nadvlada jedno ovako ružno iskustvo. Pokušavam da oprostim i sažalim se na tog jadnika / jadnicu, kome je ovako nešto moglo da padne na pamet. Nadam se da ga / ju je usrećila svaka moja opekotina šestog stepena, spaljena kosa, svaka rana, oštećen vid, svi ti u početku zalogaji hrane na cevčici. – Sve prođe, isceljuje se i regeneriše, ali zlo u takvim ljudima ostaje. Pitam se kakav li je život tako zlobne duše i da li se ovim nahranila? Moja duša ne zaslužuje da nosi gnev i bes zbog ovakvih ljudi, već da bude lepa i radosna kao što je bila i pre ovog događaja. Zato ovim sažaljenjem i praštanjem stavljam tačku na taj deo svog života. ‘Nikad nije bilo lako biti čovek među ljudima’ – navela je bivša devojka Bogdana Srejovića.

Inače, u tom periodu nepoznata osoba napadala je devojke po centru Beograda i radila im identične stvari, te se pretpostavlja da je i bivša devojka Bogdana Srejovića bila jedna od njegovih nasumičnih žrtvi.

Bivša devojka Bogdana Srejovića svet portal

Instagram

Pročitajte Opet ZAJEDNO – Bogdan Srejović iznenadio zajedničkom fotografijom nakon dužeg vremena, svi su naslućivali FOTO

Nakon teškog perioda Vladana je uspela da se potpuno oporavi, a veliku podršku pružao joj je upravo Bogdan. Njih dvoje su stavili tačku na vezu dve godine nakon nesreće i svako je nastavio svojim putem. Bogdan je sada u vezi sa manekenkom i bivšom zadrugarkom Jovanom Ljubisavljević, a Vladana se uspešno vratila svakodnevnim aktivnostima, a slike koje objavljuje otkrivaju da se nakon ove tragedije potpuno oporavila i nastavila život.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram