Brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića svet portal
Svet

November 3, 2022 09:00

By

Ivan Bosiljčić je pre Jelene voleo poznatu balerinu: Sličnost između nje i pevačice je neverovatna FOTO

Bivša devojka Ivana Bosiljčića je poznata balerina

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević, koji su u braku čitavu deceniju, važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Ipak, manje je poznat podatak da su se ovo dvoje umetnika pre venčanja zabavljali godinu dana, raskinuli na neko vreme, a onda obnovili romansu jer su shvatili da su suđeni jedno drugom. Bivša devojka Ivana Bosiljčića tada je ušetala u njegov život.

Pročitajte: Nesumnjivo liči na Jelenu – Prvo javno pojavljivanje Ivana Bosiljčića i ćerke Nine očaralo javnost

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official)

Naime, u to vreme Ivan je bio zvezda telenovele „Ranjeni orao“, devojke su ga obožavale i u velikom broju dolazile u Pozorište na Terazijama da gledaju njegove predstave i, možda ga, čak, i upoznaju. U periodu dok nije bio sa Jelenom započeo je romansu sa mladom balerinom Lidijom Novaković, piše Story. Spojio ih je mjuzikl „Cigani lete u nebo“, u kome je Ivan igrao glavnog junaka, a bivša devojka Ivana Bosiljčića bila deo baletske postavke.

Pročitajte: Na njoj im svi zavide – Ovako izgleda kuća Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lidija Novakovic (@lidijanovakovic_)

Bivša devojka Ivana Bosiljčića, koja je navodno učestvovala na izboru za Miss Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu. I danas se bavi baletom, u Pozorištu na Terazijama, a njen profil na „Instagramu“ svedoči da je atraktivnija nego što je bila pre deset godina.

IZVOR: STORY

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM