Bivša devojka Stefana Kapičića
Svet

28 Oktobra, 2022 22:00

Zašto tako nisko: Izabranica Stefanu Kapičiću zdrobila srce i bezdušno ga ostavila

Bivša devojka Stefana Kapičića slomila mu srce

Bivša devojka Stefana Kapičića, manekenka Miranda Viđak, koja već nekoliko godina u Stefanovom životu ima status bivše, prouzrokovala je svojevremeno potpuni emotivni kolaps u duši i glavi glumca. Ludo ju je voleo sedam godina, nakon sedam dana zabavljanja otpočeo je sa njom zajednički život, a planirao je i da je oženi.

Pročitajte: Ponosni tata uživa u najboljem društvu – Sin Stefana Kapičića je baš porastao (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIRANDA VIDAK (@mirandavidak)

Manekenka i dramski umetnik važili su za jedan od najlepših parova regiona, ali umesto da dožive bračni status, njihova veza se završila krahom, a navodno sve zbog prevare top modela.

Pročitajte: Neobična proslava Stefana Kapičića – Na spisku zvanica samo jedna gošća (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Kapičić (@stefankapicic)

Ne bi to toliko bilo strašno da je Miranda paralelnu romansu otpočela sa recimo rediteljem, kreatorom, biznismenom, ali to što se „spetljala“ sa Stefanovim dobrim kolegom najviše ga je zabolelo. Čim si mediji na tu temu počeli da spekuišu Kapičić se od svoje izabranice udaljio. Interesantan je podatak da su bivša devojka Stefana Kapičića i glumac zajedno svojevremeno otputovali u Los Anđeles gde se ona bavila modelingom i dizajnom, a on čak otvorio producenstku kuću. Zajednički život u inostranstvu im je veoma prijao, tvrdili su da ne žele potomke, kao i da u njihovom odnosu nema ljubomore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Kapičić (@stefankapicic)

– Oboje smo specifični u vezi toga kakvi nam se muškarci ili žene sviđaju, čak i po fizičkom izgledu, da ne ulazimo u mentalni deo njihovih ličnosti. Pošto takvih ima malo na planeti i nemamo razloga za ljubomoru – rekla je manekenka koja je svog dragog ubrzo zamenila drugim, a nakon raskida i on nju glumicom, prelepom Ivanom Horvat sa kojom je nedavno dobio sina Ivana.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram