Lice Danice Ristovski svet portal svet
Svet

January 18, 2023 19:30

By

Danica prebolela bivšeg muža: Lazar Ristovski isprovociran njenim gestom ponizio sebe FOTO

Bivša supruga Lazara Ristovskog procvetala nakon razlaza od glumca

Nakon razvoda od glumačke legende, Danica Ristovski krenula je dalje. Osim što je procvetala nakon razvoda, ona je i redovna na javnim okupljnjima a na dodeli Balkan Awards-a koja se održala sinoć rado se odazvala. Dramska umetnica došla je u pratnji svoje prijateljice i koleginice Milice Milše i Žarka Jokanovića kada je i oduševila svojim izgledom.

Pročitajte: Danica ovo neće izdržati – Lazar Ristovski se topi dok ga dodiruje mnogo mlađa partnerka VIDEO

Mnogi su primetili da bivša supruga Lazara Ristovskog blista, u očima ima neobjašnjiv sjaj, toliko jak da su pomislila da je umetnica ponovo zaljubljena. Čak je i njen stajling bio toliko upečatljiv da je dodela u jednom momentu pala u senku.

Pročitajte: Iznenađenjima nema kraja – Danicu Ristovski će u Igri sudbine zameniti ova velika zvezda, obožavali ste je u Srećnim ljudima

Danica Ristovki izgledala je elegantno i veoma srećno, pa je zaključak nakon ovog pojavljivanja da je nakon razvoda od Lazara potpuno procvetala.

Ipak, to ne možemo da kažemo i za našeg legendarnog glumca.

Nakon što je umetnica sinoć pokazala da je srećna i zadovoljna o čemu je posvedočio i njen razoružavajući osmeh, čini se da je ovim indirektno isprovocirala Lazara koji je danas, iz nepoznatih razloga objavio neobičnu sliku putem svog Instagrama.

Pročitajte: Snaja Lazara i Danice Ristovski je prava lepotica – Upoznajte Teodoru, najveće blago i ljubav sina Petra

Sedamdesetogodišnji glumac slikao se bez majice pokazavši mišiće a uz to stavio je i opis uz sliku koji je glasio:

– Priznajem, malo sam se napeo. 

Mnogi su ostali u čudi videvši šta je uradio glumac rekavši da mu ovakve fotografije i slikanje uopšte ne priliče kako zbog godina tako i zavidne karijere…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images