Bivša supruga Vladana Savića
SVE PRŠTI OD LJUBAVI

17 Juna, 2022 10:00

Vladan je odavno spakovao kofere: Jovana Jocić objavila snimak u zagrljaju drugog, svetski zgodnog Italijana (video)

Bivša supruga Vladana Savića pokazala zgodnog Italijana, komentari samo pljušte

Pre nekoliko dana stigla je zvanična potvrda – Jovana Jocić i Vladan Savić zvanično su se razveli. Frontmen benda „Magla“, pevač Vladan Savić stavio je tačku na svoj brak pre samo dve nedelje i tom prilikom otkrio je da li je to već zamenio bivšu suprugu nekom novom devojkom.

Pročitajte:  Ovo sigurno niste očekivali – Vladan Savić otkrio neobičan detalj veze sa Jovanom

– Nikada se nisam tako lečio, jer se ne leči žena drugim ženama, nekako. Moraš prosto neke stvari da rešiš sam sa sobom, pa i da preboliš, pa onda nastaviš dalje. Pokušaj da izlečiš drugom ženom, mislim da od toga nema ništa, samo bežiš od nekog problema – kaže Vladan i ističe da sa suprugom super funkcioniše otkako su se rastali, pre četiri meseca, s obzirom da imaju i ćerku.

Pročitajte: Krah ljubavne priče – Vladan Savić progovorio o razvodu. Ljubav nije dovoljna

Sa druge strane, prelepa Jovana uživa u ljubavi sa zgodnim Italijanom i više to ne krije. Dok nije osvanula vest da su se Vladan i Jovana konačno rastali nije isplivao nijedan snimak sa njim, osim jedne slike pre par meseci gde mu je prekrila oči želeći da sakrije njegov identitet. Sada smo konačno videli koliko je njen novi izabranik zgodan.

Pročitajte: Jovana Jocić i Vladan Savić predstavili Anđeliju svetu: Mislili smo da je ljubav neopipljiva

Foto: Instagram Printscreen

Video koji je objavila na svom nalogu naišao je na oduševljenje a komentari poput „predivni ste“ „budi srećna“ zaslužila si“ „kakvi zaljubljeni pogledi“ bili su samo neki kojima su Jovani dali podršku. Kao trešnjica na torti jeste i pesma koja ide u snimak od Balaševića „Ole Lole.“

Stih iz numere pratio je njihov snimak, čini se, sa nekog festivala…

– Hajde da menjamo planetu, sutra dajem oglas…

AUTOR: SVET

FOTO: Insatgram / Instagram Screenshot