Bivši dečko Aleksandre Prijović
Svet

1 Februar, 2023 11:53

Ovo je iznaneđenje i za Filipa: Bosanski pevač otkrio da je bio u vezi s Aleksandrom Prijović FOTO

Bivši dečko Aleksandre Prijović je poznati bosanski pevač

Aleksandra Prijović u srećnom je braku sa Filipom Živojinovićem, ali javnost ne prestaje da se zanima za njene bivše ljubavi. I dok za vezu sa Ljubom Perućicom svi znaju, manje je poznato da je Prija bila i u ljubavi sa poznatim bosanskim pevačem.

Pročitajte: Zašto si se toliko izoperisala – Prijovićka neprepoznatljiva, Brena začuđeno gledala u njene slike FOTO 

Rajko Ristić

Bivši dečko Aleksandre Prijović je i Amar Gile Jašarspahić, pobednik Zvezda Granda i jedan od najpopularnijih bosanskih pevača. Ova činjenica je malo poznata javnosti, zato što veza popularnih pevača nije dugo potrajala. No, Amar ne krije da je bio u ljubavi sa pevačicom, a jednom prilikom je izjavio:

– Ne srećem se s Aleksandrom. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pesme koju smo izvodili u Grandovim emisijama, ali dugo već nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, ja je zaista cenim i poštujem. Sve što je bilo, desilo se davno i nismo se rastali u svađi – rekao je Amar, bivši dečko Aleksandre Prijović.

Pročitajte: Bivši dečko Aleksandre Prijović raskrinkao pevačicu i njenu majku – Evo kako su se ponašale prema njemu posle raskida 

Instagram

Lepo mišljenje o Aleksandri ima i Ljuba Perućica, sa kojim se zabavljala pre veze sa Filipom.

– Mi smo imali gomilu bivših ljubavi. Ona je neko ko je poznat, pa je zato tabloidima bilo interesantno. Ali, generalno i sa svakom bivšom kad si ti normalan u glavi, i kada je ta osoba normalna u glavi, naravno da ćeš stati, pitati, „ej, kako, si, šta si, jesi li dobro..“. Ipak imaš neku istoriju sa tim ljudima. Pitaš kako je neko od porodice – izjavio je Ljuba, koji je u korektnim odnosima i sa Aleksandrinim suprugom.

Ljuba Perućica o Prijovićki

Instagram

 

 

 

 

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM