Rastali se Jovana i Željko Joksimović
Svet

15 Aprila, 2022 10:21

Jovana Joksimović je pet godina želela da se uda za ovog poznatog muškarca, a onda je upoznala Željka

Bivši dečko Jovane Joksimović dansa je u srećnom braku

Voditeljka Jovana Joksimović u srećnom je braku sa Željkom Joksimovićem sa kojim ima troje dece, sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu.

Međutim, Željko nije jedini poznati muškarac sa kojim je Jovana bila.

Pre nego što je uplovila u vezu sa sadašnjim suprugom, popularna voditeljka bila je u romansi sa Aleksandrom Zeremskim, nekadašnjim direktorom BK televizije koji je od nje stariji 12 godina.

Jovana Joksimović

printscreen/ekskluziv

Par je bio u pet godina u vezi, samo 15 dana posle verdibe 2008. Jovana ga je ostavila, kako se šuškalo, upravo zbog Željka Joksimovića.

Nakon nekoliko meseci tišine, Jovana i Željko su odlučili da priznaju svoju ljubav, a iako je tada rekla kako u Željka nije bila zaljubljena u vreme kada je stavila tačku na vezu sa Aleksandrom, Jovana je sada otkrila istinu o svojim osećanjima u tom periodu.

Bivši dečko Jovane Joksimović posle nje ljubio pevačice

Kako je istakla u jednom intervjuu, smatra da je bilo iskreno sa njene strane što je krenula za svojim osećanjima, i da je želela da živi svoju ljubav sa Željkom.

Ubrzo nakon kraha veze, bivši dečko Jovane Joksimović  uplovio je u romansu sa Aleksandrom Radović. Par je posle godinu dana veze dobio ćerku Ninu, ali samo mesec dana posle porođaja pevačica ga je ostavila, a razlog kraha ljubavi nikada nije otkrila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Divna Ljubojević (@divna.ljubojevic.official)

Aleksandar je danas u braku sa pevačicom Divnom Ljubojević.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: Stil kurir

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, PRINTSCREEN, INSTAGRAM