Prva ljubav Mirke Vasiljević
Svet

January 8, 2023 16:15

By

Pre Vujadina, Mirka Vasiljević je volela ovog poznatog dasu, svi mu odlično znate oca

Bivši dečko Mirke Vasiljević bio je on

Mirka Vasiljević uživa u srećnoj zajednici sa fudbalerom Vujadinom Savićem više od decenije, a kao kruna ljubavi na svet je došlo njihovo četvoro dece. Iako su jako mladi uplovili u vanbračnu zajednicu, malo ko zna da je bivši dečko Mirke Vasiljević, sin pokojnog kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca.

Pročitajte: Nećete moći da verujete da je ovo ona – Ovako Mirka Vasiljević izgleda posle četiri trudnoće

Bivši dečko Mirke Vasiljević

Foto: Instagram

Svima je poznato da ova požrtvovana majka i supruga usklađuje profesionalne i privatne obaveze te je zbog angažmana svog supruga i ona često u inostranstvu, a ono što je manje poznato jeste njen ljubavni život pre Vujadina. Naime, lepa glumica nakon svog punoletstva otpočela je romansu sa Lazarem Kosmajcem sa kojim se upoznala u privatnoj srednjoj školi koju su oboje pohađali. Par je nekoliko meseci bio u turbulentnoj vezi da bi potom svako krenuo svojim putem, a Mirka je ubrzo nakon toga srela Vujadina i sa njim zasnovala porodicu.

Iako o intimnim detaljima retko priča, bivši dečko Mirke Vasiljević podstakao je mnoge naslove, a glumica koja nije demantovala glasine stavila je jasno do znanja da se u prošlost ne vraća.

Pročitajte: Njihovo malo carstvo dobija pojačanje – Stiže PETA beba, Mirka i Vujadin ne mogu biti srećniji FOTO

Bivši dečko Mirke Vasiljević

ATA IMAGES

– Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno – rekla je glumica svojevermeno na pitanje o Lazaru.

AUTOR: SVET

IZVOR: Telegraf.rs

FOTO: Ata images