Star

November 24, 2020 16:35

By

Bivši dečko Sanje Uraganke RAZVEZAO JEZIK! „Pala je u DEPRESIJU, a zbog lekova joj je OPADALA KOSA!”

Nikola Đorđević, fitnes trener i bivši dečko Sanje Vučić, članice grupe Hurricane, je nakon burnog raskida sa pevačicom odlučio da sve detalje njihove veze iznese u javnost.

Javno je progovorio o svemu!

Naime, par je nedavno stavio tačku na svoju dvogodišnju romansu, a Nikola je sada otkrio da je Sanja njemu prva prišla kao i to da su do nedavno živeli zajedno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели El Dzingis Kan (@nikola_djordjevicc)

Jesam, zaljubljive sam prirode. Uvek sam bio za veze, nego za neke kombinacije. Ja sam živeo sam, a Sanja je živela kod mene, pa smo se preselili u centar. Ona je prišla meni na ulici – rekao je Đorđević za “Ekskluzivno” i otkrio da je bio uz atraktivnu crnku dok se borila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели El Dzingis Kan (@nikola_djordjevicc)

Malo je ona pala u depresiju, jer joj je zbog tog leka počela da opada kosa, dobila je insulinsku rezistenciju… Ja sam, naravno, bio uz nju sve vreme i onda smo počeli vremenom da se udaljavamo… Ona nije bila za druženje, ja nisam mogao da ostajem kod kuće. Odaljili smo se i zbog mog posla, radio sam po 12 sati, 6 dana u nedelji. Tad je bio karantin, ona je sedela u kući. Jednom smo samo otišli u Kruševac. To je bila velika ljubav. Ostali smo u kontaktu, ostali smo dobri, to je moralo tako… Nakon svega nemam gorak ukus. Mislim sve najlepše o njoj – zaključio je Nikola.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Podsećanja radi, Nikola se uveliko sprema za ulazak u „Zadrugu 4” gde će se sa ostalim takmičarima boriti za glavnu nagradu.

Za razliku od njega, Sanja nije želela da troši reči na bivšeg pa je kratko prokomentarisala njegov ulazak u rijaliti:

On je slobodan momak i može da radi šta god želi.

FOTO: ATA IMAGES