Bivši muž Cece Kitić svet portal
Svet

December 2, 2023 19:30

By

Tuzi nikad kraja: Umro poslednji muž Cece Kitić, prethodni stradao, a jedan nestao

Bivši muž Cece Kitić preminuo je danas

Bivši muž Cece Kitić, Milan Magić preminuo je danas, a sa bivšom rukometašicom je bio u braku do 2014. godine.  Zajedno su bili učesnici rijalitija “Parovi”, a njihov boravak u vili Parova obeležili su sukobi, pa su se po izasku iz rijalitija i razveli. Uprkos tome, Ceca je sa tugom primila lošu vest i njegovoj porodici izrazila iskreno saučešće.

Bivši muž Cece Kitić svet portal

ata images

Turbulentan ljubavni život Cece Kitić

Inače, Ceca i Milan su se slučajno upoznali u jednom kafiću davne 2007. godine, a Magić je bio Cecin četvrti muž, ali nažalost, ni taj brak nije joj uspeo. Jednom prilikom Svetlana Kitić, zvanično proglašena za najbolju rukometašicu svih vremena, otvoreno je ispričala kakve su se tragedije dešavale u njenom privatnom životu, dok je na rukometnom terenu osvajala medalje i trofeje.

Prvi put se udala veoma mlada i to sa 19 godina za tada čuvenog fudbalera Blažu Sliškovića. Njihov brak nije opstao zbog njegove posesivnosti i nakon četiri meseca zajedničkog života su odlučili da stave tačku na tu ljubav. Godinu dana nakon razvoda, Ceca Kitić je ušla u brak u Draganom Dašićem koji je bio njena ljubav iz srednjoškolskih dana i sa njim provela četiri godine. U tom braku je dobila sina Nikolu, ali ni ta sreća nije bila dugog veka. Rastali su se, a treći brak Svetlane Kitić sa Goranom Bogunovićem, sportskim menadžerom, je usledio 1988. godine. Sa njim je dobila ćerku Maru, ali razlaz je opet bio neminovan. Bivši muž Cece Kitić je bio posesivan i to je navedeno kao jedan od razloga zbog kojeg su se razveli. Samo šest meseci nakon kraha braka, Ceca je saznala da je on nestao. Ni dan danas nije se saznalo gde je i kako je završio njen bivši suprug Goran za kojeg je, kako je govorila, vežu loše uspomene jer je  maltretirao sve vreme braka, ali ona nije želela nikome da se požali jer ju je bilo sramota.

– “Ćutala sam jer me je bilo sramota da prijavim oca svog deteta. To je trajalo sve dok nije došlo do toga da sam više bila u Hitnoj pomoći nego na sportskom terenu. Tada sam otišla u policiju i sve ispričala. Nekoliko meseci pošto smo se razveli netragom je nestao. Kajem se što nisam ranije prekinula tu traumu. Tukao me je iz čistog mira, zbog alkohola. Mnogo je pio, a bio je i strahovito ljubomoran” – otkrila je Ceca Kitić koja baš nije imala sreće sa muževima.

Bivši muž Cece Kitić svet portal

Rajko Ristić

Pročitajte Sve vreme sam se borila – Rukometašica Ceca Kitić nakon životne drame radi u pekari (foto)

Nakon trećeg razvoda zaljubila se u biznismena Zorana Kovačevića Koču sa kojim ima ćerku Aleksandru. Zoran je 15 dana nakon rođenja njihove naslednice, kako se pisalo, ubijen na pragu porodične kuće, a Ceca taj period želi da zaboravi i kaže da joj je tada bilo najteže u životu.

Uprkos svim ovim traumama, Ceca je u životu kao i na rukometnom terenu dokazala da je pobednik koji se nikada ne predaje. Sportom se posle karijere duge 45 godina više ne bavi, ali je zato otvorila svoju pekaru u Beogradu. Hvali se da ima samo kvalitetne proizvode, da su njene mušterije prezadovoljne, a često ih i sama uslužuje što je čini srećnom.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images