Star

8 фебруара, 2021 23:00

Bivši verenik BESAN zbog preljube! „Maja je SPONZORUŠA, mora da mi vrati prsten!”

Nakon što su se pojavile eksplicitne prepiske i slike zadrugarke Maje Marković i jednog poznatog hirurga, njen bivši verenik Jovica Putniković kaže za Star da ne može da se oporavi od svega što mu je Maja priredila.

Jovaca besan zbog preljube!

Sa mnom je živela, imala je sve, a njemu je pisala da neću ništa da joj kupim. Ja sam njoj verovao, nikad je nisam proveravao, laže da sam gledao njene poruke, ma telefon joj nikad uzeo nisam. Ona je tog hirurga dovodila u naš stan, sram je bilo! Čudno mi je bilo što se žali na bivšeg muža, kao on je stalno zove, guši je, pita sa kim je dete, a sad mi je jasno što je čovek to radio. Znao je sa kim je imao posla. Mene je Bog pogledao što sam je pustio da uđe u Zadrugu! Sad znam kako me je pravila budalom. Sve vreme priča da moja sestra ima njenu šifru i telefon, to je laž, njen telefon je u produkciji – kaže Jovica za Star i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели A L E N H A D R O V I C (@alenhadrovic_official)

Ona se vadi na to da su poruke sa hirurgom montirane, naravno da nisu, vidi se sve. Mnogo je ispala bezobrazna, vidim da i Alen sumnja u njenu priču, ali mu ona odgovara trenutno. Sluša ga, pravda mu se, radi sve što joj on kaže… Planirao sam da joj vratim stvari kad izađe iz rijalitija, to je jako skupa garderoba koju nije kupila od plate medicinske sestre, već sam joj ja sve to kupovao. Što je neko ne pita koliko je dnevno trošila sa mnom, neka kaže! U Zadrugu je ponela i verenički prsten, a i to sam hteo da joj ostavim! Ali sad, kada sam video ove prepiske i shvatio da me je varala, neće dobiti ništa, stvari ću da poklonim nekom, a prsten će da mi vrati. Isto tako, onaj džak sa stvarima koji čuva, a ne iznosi na kapiju, niti oblači te stvari i to će da mi vrati, pa neka joj drugi kupuje, pošto sa mnom nije valjalo – u dahu izgovara Jovica koji trpi jezive bolove nakon saobraćajke:

Padam često psihički, pa pomislim da neću moći više da stanem na noge, odužio mi se oporavak, imam jake bolove i na sve to, takvo moje stanje, ja sada prolazim kroz ovo da ona mene i sestru optužuje za neke nameštaljke. Inače, sliku iz bolnice nakon što je ugradila silikone i na kojoj je naga poslala je meni, ali ja tu sliku nemam od momenta kada se smuvala sa Alenom! A pošto je ta slika izašla u medijima, znači da je slala na još neki broj, možda hirurgu, možda nekom trećem. Kaže da sam ja znao za tog hirurga i da se oni druže, a nikad mu ime spomenula nije sve dok nije došla u avgustu i rekla kako je našla vezu za Zadrugu i kako je taj hirurg zvao Ognjena Amidžića jer se znaju. Ja čoveka nikad video nisam – završva Jovica za Star.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ