Scandal

18 Februar, 2021 12:05

Bivši zadrugar PRIZNAO! Ovo je TAJNI PLAN Šabeza i Misice!

Bivši zadrugar Stefan Šabez prokomentarisao je aktuelna dešavanja u „Zadruzi 4” , a potom se dotakao Jovane Ljubisavljević i njihovog tajnog plana.

Ovo je tajni plan Šabeza i Misice!

Naime, misica je iznenadila sve kada je odlučila da stavi tačku na trogodišnju vezu sa Lukom i da posle samo nedelju dana uplovi u romansu sa Stefanom Karićem. Kao Jovanin prijatelj, Šabez je bio šokiran ovim potezom, ali je imao i jasnu poruku šta će raditi sa Jovanom kada bude izašla.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Šebez (@stefansebez)

Moja drugarica misica. Samo mi je drugarica, ja sam od početka bio uz nju, ona stvarno ništa loše nije uradila, bila su ta neka pisma, ona je tu prvi put ušla, pogubila se, ali ništa strašno nije uradila u odnosu sa Tomovićem. Sad imamo skroz drugu situaciju, vidim da je ostavila Luku, ne znam šta da mislim što se tiče odnosa sa Karićem, sigurno da postoje simpatije. Ona je pre toga, mesec i po dana razmišljala o raskidu. Karić joj je pružao pažnju, prijaju jedno drugom. Po mom mišljenju, nije ništa loše uradila, ostavila je dečka, poštenije je to, nego da je ušla u vezu. I mene je iznenadila, nisam očekivao, očekivao sam da do samog kraja bude sa Lukom, ali po mom mišljenju, pošteno i iskreno – rekao je Šabez i otkrio kakav plan imaju on i Jovana:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Mi smo se dogovarali šta ćemo raditi, gde ćemo ići, vodiću je kod bake na pasulj. Tako što se Jovane tiče, ja je čekam – izjavio je Šebez.

FOTO: RAJKO RISTIĆ