Razvod Dalile i Dejana
Scandal

December 25, 2021 18:00

By

Bivši zadrugar tvrdi: Dejan je popio kafu u koju je Dalila nešto sipala i bajala!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Dalila Dragojević rešila je da se po svaku cenu pomiri sa mužem Dejanom kojeg je javno i na njegove oči prevarila!

Bivši zadrugar tvrdi: Dejan je popio kafu u koju je Dalila nešto sipala!

Već mu se približila i obrlatila ga da komuniciraju, pa je Dejan izjavio da nema ništa protiv da bude uz nju i olakša joj dalji boravak u rijalitiju, ali da od pomirenja nema ništa! Međutim, jedan zadrugar koji je ispao iz Bele kuće, a koji moli da mu ne pominjemo ime tvrdi da je Dalila na korak da ponovo osvoji Dejana i navede ga da joj sve oprosti!

Video sam Dalilu kada je nešto sipala Dekiju u kafu i tada je izgovarala neke čudne, ali prijatne reči. Kao da mu je izjavljivala ljubav i kajanje preko tog nekog rituala. Moguće da ne sme da mu se obrati, pa to tako radi. Znam da je ponavljala ljubavne reči dok je to sipala i bila je baš uneta u sve to – započinje bivši zadrugar i nastavlja:
Da li je to neka molitva koju izgovara i koristi za ljubav i blagostanje, ja ne znam, ali verujte mi da je Dejan ponovo lud za njom, nekako ga je smekšala. Deluje mi sad kao da se opet zaljubljuje u nju. Ja verujem da će popustiti i da će joj sam poleteti u zagrljaj. Isuviše je slab na nju, a ona ume s njim, zna ga u dušu. Mic po mic i opet će ga očarati. A on ako je voli, pa neka joj oprosti. Mislim da će s tim lakše da se nosi nego sa patnjom što više nisu zajedno – zaključio je bivši zadrugar.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ