dejan dalila i car
Scandal

December 21, 2021 19:40

By

Karambol u Zadruzi! Potukli se Dejan, Dalila i Car! (VIDEO)

Žestok verbalni sukob između Dejana Dragojevića, Dalile Mujić i Filipa Cara eskalirao je u fizički obračun.

Potukli se Dejan, Dalila i Car!

Igrica u kojoj zadrugari imaju priliku da zalepe šlag na lice osobi koja ih najviše nervira doživela je kulminaciju. Naime, Dejan Dragojević žestoko je potkačio Filipa Cara koji nije mogao da obuzda svoj bes.

Situacija se promenila, a smatram da mnogi nisu ni zaslužili šlag. Kad se pominje to neko gađenje, zalepio bih Tari šlag, kako bi joj se zalepile trepavice, da ne bi mogla da me gleda. Fizika ovde nije bitna, Marko je najjači. Mogao bih i Matoroj da zalepim, da joj šljusnem jednu koru od banane. Setim se šaraga i svega, za sve sam krivio žensko, zato što je žena ta koja to dozvoljava. Voleo bih kada bi Dalila ponovo sela u šarage. Je l’ mogu da te zamolim da sedneš tamo? Sedi na ćošak – rekao je Dejan, pa je Dalila prešla na kauč.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

Smatram da si sve uradila iskreno, ali ti to nije dalo za opravdanje da uradiš sve. Nekako je naš odnos skroz drugačij, a onda kad sediš ovde umazana šlagom i shvatiš da je to deo priče što će se desiti napolju. Ja sad stojim ovde ispred tebe, dok si ti odavde gledala u mene i smejala se. Mora da se desi neka stavr, da bi ti shvatila. Pružajući ti drugu šansu, dopuštam ti da shvatiš. Ja ću svoj šlag zalepiti Fiipu Caru – dodao je Dragojević.

Ja ću ovo da odbijem, neće meni niko lepiti šlag u lice. Ako misliš da mi pripada ovaj šlag, sa tvoje strane pripada spomenik – rekao je Car, pa je Dejan pokušao da mu zalepi šlag, zbog čega ga je Filip odgurnuo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Ova situacija iznervirala je Dalilu koja je Cara gađala šoljom zbog čega je obezbeđenje moralo da reaguje.

Ko si ti da ti se ne da zalepiti šlag – vikala je Dalila dok je Car još jednom nasrnuo na Dejana.

https://www.youtube.com/watch?v=5v8vEJHRKA8&feature=emb_title

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ