Marijana_Zonjic
Star

December 10, 2021 16:15

By

Tara Simov će da POLUDI jer se Mateja loži na Marijanu Zonjić!

Marijana Zonjić zadrugarka smeta mnogim koleginicama iz rijalitija,a najviše rasprava imala je sa Tarom Simov. Njih dve se nisu štedela, pa je tako često padalo  mnogo gnusnih uvreda i iznošenja detalja iz privatnog života. Iako nikome nije poznat pravi razlog njihove netrpeljivosti, one ni dan-danas ne uspevaju da nađu zajednički jezik.

Tara Simov će da POLUDI!

Marijanina bliska prijateljica, Maja oglasila se za portal Pink.rs i otkrila nešto o čemu javnost pre nije bila obaveštena, a što će zasigurno izazvati lavinu reakcija:

Tara je jako ljubomorna na Marijanu, a naročito jer se Mateja nenormalno loži na nju, on je njoj stalno pisao, ali je pre ulaska obrisao prepiske, tako da nemam taj dokaz, ali odgovorno tvrdim da joj je pisao još dok je bio u vezi sa nekom devojkom – otkrila je Marijanina drugarica.

tara simov

Rajko Ristić

Takođe, Marijana je povezivana sa mnogim muškarcima, a Dino Dizdarević je još jedan dečko, koji je “zajednički” Tari i njoj, pa nam je njena drugarica otkrila da li Zonjićevu vidi kraj nekog poput njega:

Šta znam, Dino je dobar dečko, ali ne bih mogla da dajem prognoze. Ne deluje mi da tu ima nekih varnica za sada, mislim da joj prija kao čovek, ali je svakako bolji izbor od prethodnog. Vreme će pokazati – rekla je ona.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ