Dalila dobija stan
Star

21 Decembra, 2021 18:45

Reper Vuja RASKRINKAO Dalilu! Ovo je ISTINA o njihovom odnosu!

Prijedorski reper Goran Vujičić Vuja po prvi put je odlučio da ispriča kako se upoznao sa Dalilom, kakve mu je slike slala, ali i šta je njena majka Emina tražila od njega. Otkrio je i da su pre ulaska u Zadrugu Dalila i Dejan pokušali da ga angažuju, ali ih je on otkačio.

Reper Vuja raskrinkao Dalilu!

Dalilu sam upoznao kada sam snimao spot, a bila mi je potrebna devojka koja bi đuskala u tangicama. Objavio sam konkurs i ona se javila pod imenom Dalila Moreno. Bila je mlada devojka željna uspeha… Ipak je odrasla u malom mestu, takoreći na selu. Slala mi je slike u tangama jer je pošto-poto želela u spot. Nije je ništa bilo sramota, čak ni kada sam joj rekao da se još malo razgoliti. Tada smo se malo pohvatali, jer su se njoj svidele kamere i reflektori i ostali smo u kontaktu. Njena mama Emina je bila upućena u sve oko snimanja spota i ona je najviše gurala Dalilu da napravi neku karijeru. Žena je mislila da ako si iz malog mesta, možeš da radiš samo u nekom marketu. Mama je bila u Nemačkoj, zvala me je i rekla da će sve ona da isfinansira, a da ja proguram Dalilu na estradu – otkrio je Vuja za Star i objasnio šta su mu nedavno tražili Dalila i Dejan Dragojević.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Pre ulaska u rijaliti Dalila i Dejan su hteli da im uradim pesmu, jer kada izađu iz rijalitija nemaju nikakav posao i nikakvo znanje. Znaju i sami da nisu zanimljivi kao par, da su dosadni ljudima, nemaju skandale, pa su hteli nekako da privuku pažnju. Poslednjih mesec dana kako se stvari odvijaju, napisao sam im pesmu Grešna. Za nju treba da mi plati 5.000 evra – zaključio je on.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ