dalilina najveća tajna
Star

19 Novembra, 2021 12:18

Dalilina majka PROKLELA zadrugare! Za razvod krivi Lepog Miću, Đedovića i Sandru Rešić!

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, besno je odreagovala nakon ćerkinog razvoda u rijalitiju.

Dalilina majka PROKLELA zadrugare! 

Naime, ona je iznela niz uvreda i jezivih pretnji na račun takmičara u rijalitiju. Očigledno su joj svi krivi što je njena ćerka prevarila muža, pa se usudila da kune sve one koji poslednjih dana pružaju podršku njenom bivšem zetu Dejanu Dragojeviću.

G*vnari, eto vam razvod. Neka crkne svako ko je učestvovao u ovome i svi njegovi. Dalila je govno, a vi svi koji ste još doprineli ovome crknite i vi i vaše porodice kompletno! Mamu ću vam ja j***t svima samo polako! Platiće g**na svi jednog dana! Osveta se hladna servira! Smrdljiva trojka uz Dejana dabogda svi plakali ovako za najmilijim od smrada Miće, Đedovića, Sandre i ostalih govana – poručila je Emina.

emina mujovic dalilina majka

Podsetimo, Emina je i juče bujno reagovala kada su papire za razvod potpisali Dejan i Dalila.

Videla sam šta se dogodilo. Život je pred njima, a papir kao papir ništa ne znači. Neka je Đedovic učestvovao u ovom i nadam se da su sad svi srećni i zadovoljni. Naravno i Rešićeva koja grli Dejana, ono kao podrška, a ovamo hm.. Neka se slade tuđom nesrećom. Ali opet kažem da papir koliko je validan, toliko i nije. Nikad se ne zna s kim je i šta je kome suđeno. Sve se dešava sa razlogom – poručila je Emina za „Blic“.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ PRINTSCREEN