

Neki kažu da kuva bolje od žena: Gulaš Bobe Živojinovića redovan je na porodičnom meniju, Brenu ga obožava
Osi što je jedan odnajpozatijih tenisera, Boba Živojinović je i odličan kuvar. Njegova deca i supruga Lepa Brena se ne libe da pokažu delicije koje im on priprema i sa kojima ih svaki put oduševi.
Boba Živojinović porodicu uvek oduševi svojim specijalitetima
Tako je jednom prilikom njegov najmlađi sin, Viktor, na svom Instagram profilu objavio fotografiju baklave sa pistaćima koja je oduševila sve njegove pratioce.

Ivan Vučićević
Nju je, podrazumeva se, pripremao Boba, međutim, nije isključeno da je ovaj recept dobio od supruge, s obzirom na to da je iz Bosne, koja je poznata po odličnoj baklavi. Neki su se čak i našalili, da je sigurno Brena baklavom osvojila Bobu.
Sastojci:
Sveže kore za baklavu
350 g maslaca
350 g mlevenih pistaća
2 kašike kristal-šećera

Za sirup:
4 šolje vode
3 šolje šećera
sok od jednog limuna
Priprema
Sastojke za sirup sjedinite i prokuvajte. Kore ređajte u pleh, svaku premažite maslacem i pospite pistaćima pomešanim sa kristal-šećerom. Isecite i pecite na 200ºC 40 minuta. Vruću baklavu prelijte hladnim sirupom.