Sin Lepe Brene smršao
Svet

October 6, 2023 13:00

By

Istopio se: Brenin sin pod redovnim nadzorom lekara, niko ga ne prepoznaje FOTO

Sin Lepe Brene smršao do neprepoznatljivosti

Viktora Živojinovića neki više ni ne prepoznaju… Sin Lepe Brene smršao je čak 50 kilograma, ali uprkos tračevima da se podvrgao hirurškoj intervenciji on samo drži dijetu i redovno vežba.

Sin Lepe Brene smršao

ATA images

Nije on preko noći izgubio sve te kilograma, to je proces koji traje već dugo, ali sada je baš na minimumu i zaista ne liči na onog dečka od pre godinu dana. Topljenje sala je išlo postepeno jer su Boba i Brena insistirali da sve radi pod nadzorom lekara pošto naglo mršavljenje i te kako može da ugrozi zdravlje, a i nije efi kasno jer se kilogrami brzo vrate.

Pročitajte Boba Živojinović se suočio sa ozbiljnom bolešću – Sin mu je najveća podrška u svemu

– U jednom trenutku Viktor je imao čak 163 kile i Brena je zbog toga bila jako nesrećna, plakala je kad ga pogleda od straha za njegov život i zdravlje. Jako se bojala da Vikor ne dobije dijabetes.

Sin Lepe Brene smršao

ATA images

– Na kraju je uspela da mu objasni važnost vitkog tela, ne zbog izgleda i lepote nego zbog vitalnosti ogranizma i dužine života i on je uspeo da se dovede na idealne mere.

– Sad je ostao još Boba. Brena se sekira i što on ima toliki višak, ali zna da nikakva zvocanja i nagovaranja neće pomoći dok on sam ne prelomi i krene da se topi. Tako je i Viktor samo odlučio, dao reč i evo rezultata – kaže izvor blizak porodici Živojinović.

Sin Lepe Brene smršao

ATA images

Iako se priča da Boba ima problem sa visokim pritiskom on kaže da na rekla-kazala na obraća pažnju:

– Radim skoro 20 sati dnevno, i za sada hvala Bogu rezultati su mi dobri. Da imam višak kilograma, tačno je, ali nekako ih nosim – objasnio je nedavno Boba i kako vidimo od tada nije ništa radio po pitanju kilaže piše NOVI SVET.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Instagram