Boba Živojinović
Svet

2 Jula, 2021 21:00

Boba Živojinović se na vrhuncu slave viđao sa princezom Dajanom!

Ovo malo ko zna!

Nekadašnji teniser Slobodan Boba Živojinović na vrhuncu svoje karijere upoznao je princezu Dajanu, te je prema navodima beogradskih medija Lejdi Di redovno dolazila na njegove mečeve.

Zajedničke fotografije sa princezom Dajanom Živojinović brižljivo čuva u porodičnom albumu i kratko poručuje: „Ponosan sam što sam je poznavao“

 

O susretu sa princezom Dajanom, koju je upoznao na vrhuncu popularnosti, svojevremeno je pričao i bivši teniser Slobodan ‒ Boba Živojinović.

Boba Živojinović

Nedelju dana pre „Vimbldona“ 1987. godine održan je humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od učesnika, pored još nekoliko poznatih tenisera. Tada sam upoznao Ledi Dajanu. U prvom razgovoru pitala me je da li sam ja onaj teniser koji ima najjači servis – ispričao je Boba Živojinović, dodajući da su se ponovo sreli iduće godine.

Navijala je za mene sa tribina, iako je kraljevska porodica imala VIP ložu. Velika je stvar kad na meč dođe da te bodri osoba poput nje – zabeležili su novinari pre neku godinu ispovest jednog od naših najboljih tenisera svih vremena.

Pročitajte: Boba Živojinović udario sankcije Breni! Dosta si trošila pare, sad se malo smiri!

Boba Živojinović, princeza Dajana

U prvom razgovoru pitala me je da li sam ja onaj teniser koji ima najjači servis

Bila je predivna žena, njena veličina bila je u tome što je normalno komunicirala sa svima. Naši dugački razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarima i našoj deci. Filip je godište njenog mlađeg sina Harija, pa su nam uglavnom to bile teme. Filip ju je i upoznao. Kada sam mu rekao da je to princeza, ništa mu nije bilo jasno. On je, kao svako dete, princeze zamišljao poput likova iz bajki, u dugačkim raskošnim haljinama – ispričao je Boba, pominjući svog najstarijeg sina Filipa Živojinovića.

Zajedničke fotografije sa princezom Dajanom Slobodan Živojinović brižljivo čuva u porodičnom albumu i kratko poručuje: „Ponosan sam što sam je poznavao“.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRINTSCREEN/TWITTER