Scandal

20 Februar, 2021 15:00

Bogdan otkrio TAJNE planove: „Sa Cecom želim da PROVEDEM ŽIVOT!”

Kako SCANDAL! saznaje, Bogdan Srejović poverio se prijateljima da bi voleo da sa Cecom provede život. Kako im je objasnio, nikad u životu nije osećao toliku opuštenost, a opet i sigurnost pored jedne žene.

Bogdan otkrio tajne planove

Ceca i Bogdan uživaju, baš su skladan par i nekako su se našli. Putuju po Srbiji, dobro se provode, obilaze lepa mesta. Čak im ni luksuz nije bitan, samo im je važno da su zajedno – objašnjava naš izvor i dodaje:


Veza im je iz dana u dan sve ozbiljnija, pa su Bogdana neki prijatelji pitali kakvi su im dalji planovi i on je bio baš iskren. Rekao je: Sa Cecom želim da provedem život, ali ne žurimo. Mnogo nam je lepo i zato ne menjamo ovo što smo izgradili. Meni je bitno da sam uz nju srećan, ispunjen, zadovoljan, ponosan. Istovremeno smo oboje i srećni, ali i sigurni jedno u drugo i to nam je najvažnije. A Bože zdravlja, ako Bog tako zapoveda, što da ne? Sutra možemo možda i da živimo zajedno, ja nemam ništa protiv. Polako, tek je vreme pred nama – prepričava naš izvor šta je čuo od Bogdanovih drugova i dodaje:

Njima je baš sve krenulo, i baš su par. A uz sve to, oboje imaju i decu,i u tom smislu su ostvareni, tako da im jedino ostaje da se vole i prepuste jedno drugom.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: PRIVATNA ARHIVA/ INSTAGRAM PRINTSCREEN