Star

February 16, 2021 15:54

By

Ceca u STRAHU? Bogdana SPOPADAJU devojke na Instagramu!

Otkako je poput bombe odjeknula vest da je Ceca Ražnatović u vezi sa Bogdanom Srejovićem, mladi biznismen je preko noći postao jedan od najpoželjnijih muškaraca u regionu.

Bogdana spopadaju devojke na Instagramu!

Prema pisanju domaćih medija, Bogdan svakodnevno na Instagramu dobija bračne ponude, a sada je isplivala i ljubavna poruka koju je navodno dobio od jedne žene. Ona se navodno predstavila kao Ivana i tvrdi da je zaljubljena u Cecinog dečka.

Bogdane, ja moram da ti kažem da pišem sa lažnog profila. Ja sam Ivana, znam mnogo tvojih drugara i Sašu T. sa Banovog brda i tu ekipu. Znam da si sa Cecom. Ona je dama i prelepa žena, ali kada bi mi odgovorio, ja bih volela da budemo zajedno bar tajno, da niko ne zna. Znam da ti mnoge pišu. Evo ti moj broj 063 334… Volela bih da mi se javiš i da se vidimo u tvom restoranu kad Ceca ne dolazi. Ja nju mnogo volim, ali mislim da sam ja žena za tebe. Mi smo isto godište i imam ćerku. Odlično bismo se slagali. Molim te, javi mi se – pisalo je u poruci, a ekipa Kurira stupila je u kontakt sa dotičnom Ivanom koja je priznala da je pisala Srejoviću.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bogdan Srejovic (@bogdansrejovic)

Bogdana poznajem odavno, ali se dugo nismo videli. Tek kada sam iz medija saznala da je sa Cecom, videla sam gde radi, ali nisam imala hrabrosti da odem tamo i lično ga potražim. Ukoliko bude želeo, moj broj telefona ima i može u svakom trenutku da mi se javi, ja mogu i brak da mu ponudim. Evo, mogu da mu poručim: ostavi Cecu i budi moj  – rekla je Ivana za Kurir.

FOTO: PRINTSCREEN