Bogdan Srejovic
Svet

3 Februar, 2022 08:00

Bogdanova bivša devojka jedva izvukla živu glavu od manijaka koji je polio kiselinom! Evo šta je Srejović tada uradio!

Ljubav Cece Ražnatović i njenog devet godina mlađeg,sada već bivšeg dečka, Bogdana Srejovića se ugasila.

Ceca Raznatovic Bogdan Srejovic

IVAN VUČIĆEVIĆ

Vest da su folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović raskinuli jednogodišnju vezu šokirala je domaću javnost.

Pročitajte: Ovo su sve ljubavi Cece Ražnatović! Evo koga je sve ljubila pre Bogdana!

Iako je sve delovalo idilično između njih, neke stvari su se izgleda promenile i njhova ljubav nije opstala.

Pre ulaska u romansu sa Cecom, Bogdan je važio za velikog zavodnika kako u Beogradu, tako i šire. Iza sebe ima neuspeli brak sa bivšom Miss Vojvodine Zoranom Tasovac, sa kojom ima ćerkicu Iskru. Taj brak je trajao svega nekoliko meseci,  kako su mediji pisali Bogdan se tri godine oporavljao od razlaza sa misicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)

A onda je u njegov život ušla arhitekta i dizajnerka Vladana Radosavljević, s kojom je bio u vezi do 2018. godine.

Vladana je inače, prošla pakao jer ju je krajem 2016. nepoznata osoba napala kod njene zgrade na Dorćolu i polila kiselinom po licu. Kako je pisao „Kurir“ svojevremeno, nju je Bogdan ostavio ispred zgrade, a dok je on parkirao automobil, manijak je iskoristio priliku i napao je s leđa. Srejović je, čim ju je video da leži na podu, odvezao u Urgentni centar, a ona je zadržana u bolnici sa opekotinama šestog stepena i oštećenim vidom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)

Inače, u tom periodu nepoznata osoba napadala je devojke po centru Beograda i radila im identične stvari, te se pretpostavlja da je i Vladana bila jedna od njegovih nasumičnih žrtvi.

Nakon teškog perioda Vladana je uspela da se potpuno oporavi, a velika podrška bio joj je upravo Bogdan.

Pročitajte: Usred priče o razvodu Jelene Karleuše, oglasila se i porodica Karić! Evo šta kažu o bivšoj snajki!

Dve godine nakon incidenta ona se prisetila ovog događaja i objavila na Instagramu kako je izgledala posle napada

Mesec Decembar (kažu mesec praštanja), tačno 2 god. od napada i polivanja kiselinom (živom sodom) na mene od “nn napadača”. Zahvaljujući istrazi kako je vođena i dalje se “ne zna” ko stoji ili koja stoji iza svega ovog. Imam potrebu da se oslobodim svake fizicke i psihičke boli kao i posledica koje je ovaj događaj ostavio na mene. Hvala Gospodu Bogu sto me je sačuvao među žive i što sam se skoro pa oporavila. Na sebe više ne gledam kao na žrtvu, već na pobednika, koji je uspeo da pobedi jedno ovako ružno iskustvo. Ovom prilikom pokušavam da oprostim i sažalim tog jadnika/jadnicu, kome je ovako nešto moglo da padne na pamet. Nadam se da ga/ju je usrećila svaka moja opekotina 6-og stepena, izgorena i spaljena kosa, svaka rana, oštećen vid na oku, i svi ti u početku zalogaji hrane na cevčici. Ali sve prođe i isceljuje se i regeneriše, ali zlo u takvim ljudima ostaje, pitam se kakav li je život tako zlobne duše i da li se ovim nahranila?! Moja duša ne zaslužuje da ima gnev i bes zbog ovakvih ljudi, već da bude lepa i radosna kao sto je bila i pre ovog događaja i zato ovim sažaljenjem i prastanjem stavljam tačku na ovaj deo svog života. ”Nikad nije bilo lako biti čovek među ljudima. P.P – napisala je Vladana na svom Instagramu svojevremeno.

Da podsetimo, Ceca i Bogdan su stavili tačku na svoju ljubav, a iako nisu želeli da kometarišu previše, jedino što su želeli, jeste da potvrde ove navode:

Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života – prenose domaći medji.

AUTOR: SVET

IZVOR: IVAN VUČIĆEVIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ/INSTAGRAM