Star

3 Septembra, 2020 22:00

Boru UHAPSILI na granici! „U zatvoru sam proveo 2 dana bez hrane i vode!“

Bora Santana doživeo je pravu torturu kada je prošlog petka krenuo kolima za Skoplje gde je trebalo da nastupi u jednom klubu. Na graničnom prelazu Batrovci on je uhapšen, a onda sproveden u zatvor u Sremskoj Mitrovici gde je proveo dva dana.

Bora: „Nalazim se na policijskoj poternici zbog Mace Diskrecije!“

„Nalazim se na poternici, tako da nisam mogao da pređem granicu. Niko mi ništa nije rekao samo mi je oduzet telefon, a ja sam sproveden u zatvor. Imao sam mogućnost da okrenem oca i kažem gde se nalazim i da mi pošalju hitno advokata. Dva dana sam bio u pritvorskoj ćeliji sa teškim robijašima i to bez hrane i vode. Mnogo sam bio loše, em ne znam zašto sam na poternici, em sa tim ljudima koji su me po malo plašili. Molio sam boga da mi pomoć stigne što pre jer sam već toliko očajavao i padao u depresiju, otkriva Bora za STAR i objašnjava šta se dešavalo kada mu je došao advokat.

„Rekli su mi da ću ostati u pritvoru 30 dana. Srušio mi se ceo svet. Posle dva dana stigao je moj advokat i tada mu je rečeno kako policija već dve godine pokušava da mi uruči poziv. Ali me nisu pronašli, pa sam zato bio na poternici. To je tužba od neke žene koja je fan Mace Diskrecije, gde se navodi da sam ja pretio Maci. Niti sam u lošim odnosima sa Macom niti bilo šta. Ona me je zvala prošle godine kada mi je baka umrla, ja sam njoj čestitao rođendan, tako da između mene i nje nema nikakve mržnje. Sada, kako sam razumeo, policija mora da kontaktira Macu, da ona dođe da bude svedok na sudu da joj ja nisam pretio kako bih bio oslobođen te optužbe. Šta će biti pojma nemam i dalje sam u šoku”, otkriva za STAR Bora kojeg je odmah pozvala Milica Kemez da mu pruži podršku. Iako nisu zajedno, ona mu se sada našla da ga uteši.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR