Scandal

29 Aprila, 2021 19:00

Bosanac NAPAO Viki! Sramota je OVO što nam radiš!

Dragan Stojković Bosanac očitao je bukvicu Viki Miljković na jednom od snimanja Zvezda Granda! Kako SCANDAL! saznaje, njemu je pukao film zbog izbora pesama koji Violeta nameće kandidatima kojima je mentor!

Viki voli romske i stare narodne pesme, pa takmičari koji su se opredelili da im ona bude mentorka uglavnom pevaju na romskom, a to Bosancu ne odgovara – prenosi izvor SCANDALA! i dodaje:

Bosanac je između ostalog zadužen da ocenjuje dikciju i način na koji takmičari izgovaraju stihove, pa mu je teško da oceni kako treba kada čuje romske pesme. Baš je rekao jednom takmičaru: Ja ne mogu da te ocenim, ništa ne razumem, otkud ja znam da li se te reči baš tako izgovaraju! Volim ja romsku muziku, ali nisu te pesme pogodne za takmičenje, siktao je Bosanac, a onda je napao i Viki: Sramota je ovo što nam radiš, stvarno nema smisla! Prestani to da nam namećeš i da nas daviš – prepričava izvor za SCANDAL! i nastavlja:

Sa druge strane, Karleuša, Bekuta, Marija i ostali vole romske pesme i Viki nema nameru da menja svoj način rada, ali je našla način da doskoči Bosancu! Prevela je romsku pesmu koju je izvodio jedan njen takmičar, pa je dala Bosketu papir s prevodom i dobacila mu: Evo, sad imaš prevod i nemoj više da me daviš – završava izvor SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL