Bračni par Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger
Svet

October 13, 2022 21:00

By

Više se ne može sakriti: Prelepe novosti iz doma Ane i Bastijana, pojačanje stiže nenadano

Kako pojedini mediji prenose, bračni par Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger nalaže se u Beogradu i čini se da upravo ovih dana omiljeni srpski zet uživa u prestonici koji je nikad zaboravljeni grad naše najlepše teniserke.

Pročitajte: Neobična haljina – Ana Ivanović se ohrabrila pa ponela bezobrazan detalj na stomaku (foto)

Foto: Instagram

Bračni par Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su komšije za primer i svi ih vole, stiglo je i pojačanje

Oni koji su imali priliku da se uvere gde se u Beogradu nalazi dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera kažu da komšije o njima već otkrivaju pojedine detalje i opisuju ih kao ljude, što je mnogo teže moglo da se sazna dok su svakodnevicu provodili u Vestendorfu. Njihove komšije navodno se slažu u istom utisku, a to je da je u pitanju izuzetno kulturna i emancipovana porodica koja ni najmanje ne insistira na činjenici da su svetski poznati, priznati i slavni u poslovima kojima se bave.

Pročitajte: Modna kombinacija Ane Ivanović za najhrabrije – Obukla savršeno odelo, ali svi joj gledaju u obuću (FOTO)

Ana i Bastijan - Stan samo za sinove

Foto: Instagram

Bračni par Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger – Obožavaju svu komšijsku decu

– U prvi mah nisam verovala mom unuku i unuci kada su mi rekli da se igraju sa sinovima naše teniserke i poznatog fudbalera – izjavila je jedna vremešnija gospođa blizu koje se nalazi dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera.

– Ana je divna i vaspitana žena. Decu izvodi na igralište ispred našeg ulaza kao i u obližnji park, u sportskoj garderobi, bez trunke šminke na licu. Dečaci razumeju i govore srpski jezik i vaspitani su da prilaze deci i s njima dele loptu i igračke koje ponesu sa sobom. Prvo su mi unuci skrenuli pažnju na Anu, ali nisam verovala dok mi sin i snaja nisu potvrdili da su to zaista oni. Toliko su skromni i normalni da nikad ne bih posumnjala da su javne ličnosti i to takvog kova – rekla je ona, a drugi komšija takođe ima samo reči hvale za ovaj poznati par.

Pročitajte: Ana Ivanović u problemima – Ne govori sa svekrom i svekrvom

Foto: Instagram

– U blizini zgrade imamo i restoran, nekoliko puta su poručili hranu i kolače i počastili komšije u parku, kada je lepo vreme. Dolaze povremeno i verovatno će zvučati kao floskula, ali oni zaista žive kao sav normalan svet – otkrio je komšija, prenosi “Story!”

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram