Ljubav Tamare Dragičević i Petra Benčine
Svet

December 7, 2022 14:30

By

Volim te i to je sve što imam da kažem… Tamara Dragičević rasplakala javnost vestima o Petru FOTO

Glumački i bračni par Tamara Dragičević i Petar Benčina osvojili su publiku svojim talentom ali i ljubavnom pričom osvojili su srca publike te su neprestano pod budnim okom javnosti koja u stopu prati svaki njihov korak.

Pročitajte: Poznate lepotice zablistale na prestoničkom događaju – Tamara Dragičević je posebno oduševila (foto)

Foto: ATA images

Veliku pažnju privlače gde god da se pojave i šta god da podele sa svojim fanovima, a imajući u vidu da je za čitavu porodicu danas poseban dan, slavlje u toplom domu, biće neizbežno. Od ranog jutra na njihovu adresu ne prestaju da pristižu čestitke, a svemu je doprinela jedna objava Tamare Dragičević, piše Story.

Pročitajte: Danas je za nas POSEBAN DAN – Tamara Dragičević oduševila SREĆNIM VESTIMA! Prijatelji slave, Petar na ivici suza

Foto: ATA images

Putem društvene mreže “Instagram” glumica je podelila lepe vesti i svom dragom se obratila, i to sa specijalnim razlogom. Naime, Petar danas proslavlja 38. rođendan, a supruga mu je poželela najlepše želje i emotivnom fotografijom čestitala divan dan.

Pročitajte: Tamara Dragičević OTKRILA veliku TAJNU Silvane Armenulić

– Volim te – napisala je proslavljena glumica i sve raznežila.

Ljubav Tamare Dragičević sve je veća iz dana u dan a objava prelepe glumice upućena mužu izazvala je mnoštvo lepih reči i želja…

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram