Goga Sekulić
Svet

9 Maja, 2022 18:11

Kada shvatiš da se ništa nije promenilo: Goga Sekulić se odrekla ljubavi a sada ovako priča o bivšem

Brak Goge Sekulić i Uroša Domanovića završen je posle šest godina a sad je poznata pevačica otkrila u kakvim je odnosima s bivšim

Posle šest godina braka pevačica Goga Sekulić nedavno se razvela od supruga Uroša Domanovića sa kojim ima sina Vasilija Andreja. Pevačica je zbog toga napustila Cirih u kome je živela, i vratila se sa sinom za Beograd.

Pročitajte: Čime je zaslužila da je ovako ponizi: Goga Sekulić izbezumljena zbog poteza bivše svekrve

Brak Goge Sekulić – Pevačica bi sve žrtvovala zbog deteta

Nakon razvoda Goga je za bivšeg supruga imala samo reči hvale, i opisala ga kao kulturnog momka koji joj nikada nije pravio probleme, a sad je otkrila i u kakvim su trenutno odnosima.

– Da ne verujete ali ništa se nije promenilo, pošto smo poslednjih godinu i po dana bili fizički razvojeni. On ne voli puno da se eksponira i uvek sam to poštovala, mi skoro više od 8 meseci nismo zajedno i ispoštovala sam da se ne priča puno o tome, zamolio je da zbog deteta i naših porodica to ostane što diskretnije. Uroš je u Cirihu, sin i ja smo ovde, meni je ovde i posao, ali i da nije, uvek bih sve žrtvovala zbog deteta i posao i ljubav ako treba – priznala je Goga.

Pročitajte: Goga Sekulić posle razvoda ostala bez 20.000 evra! Evo i zbog koga!

Na pitanje da li joj je bilo teško da se prilagodi novonastalom načinu životu, Sekulićeva odgovara:

– Ja sam navikla da idem sama kroz život naravno uz podršku moje porodice i sestre ali nije lako kada si sam sa detetom. Ustanem u 6, spremaj ga za vrtić, idi u nabavku, vodi ga kod logopeda, na vežbice, ali dobro, sve su to slatke muke – kaže pevačica.

Pročitajte: Tužno! Goga Sekulić morala da proda stan zbog izvršitelja! Evo gde će živeti sa detetom!

Kako je pre braka važila za jednu od najfatalnijih devojaka u gradu, mnogi su se obradovali kada je stigla informacija o tome da je Goga ponovo solo. Ali o udvaračima i novoj ljubavi, ona još uvek ne razmišlja.

– Nemam nešto udvarača koliko ja znam ali to je možda zato što se ne krećem po gradu. Nemam ni vremena sad za to – zaključila je ona.

Podsetimo se, Goga Sekulić i Uroš Domanović razveli su se nakon šest godina braka, tokom kojeg su dobili i sina Vasilija Andreja. Pevačica je u februari ove godine potvrdila ovu vest ali je i istakla da su ona i njen sad već bivši suprug, ostali u dobrim odnosima zbog sina.

– Tačno je da se razvodim nakon šest godina braka. Uroš i ja smo se sve sporazumno dogovorili. Ne postoji treća osoba, jednostavno je daljina bila jača od nas. Prioritet nam je naš Vasilij Andrej i obaveze prema njemu, pa samim tim Uroš i ja imamo fantastičnu komunikaciju i uvek će tako biti – poručila je Goga za medije.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Ivan Vučićević / Bojan Vuković / Rajko Ristić