Brak Jelene Tomašević svet novine svet portal
Svet

May 26, 2024 09:00

By

Mudar savet za dobar brak, Jelena Tomašević otkrila: I sreću i tugu proživljavam u svoja četiri zida

Brak Jelene Tomašević je pun razumevanja

Jelena Tomašević je odmah nakon završetka srednje škole došla je u Beograd gde je ostvarila uspešnu karijeru. Više od decenije je u skladnom braku sa glumcem Ivanom Bosiljčićem, posvetili su se odgajanju ćerke Nine, a uz to se trude i da ne zapostave karijeru. U svemu što radi, Jelena ima podršku supruga.

Brak Jelene Tomašević svet novine svet portal

ata images

Brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića skladan je i pun ljubavi

Kako kaže, trudi se da nađe vremena i za sebe, iako to nije uvek lako, jer bavljenje javnim poslom zahteva brojna odricanja. Pevačica ističe da je uvek vodila računa o tuđim osećanjima, da je govorila šta misli, ali da se trudila da ne povredi nikog svojim rečima.

“Takozvana asertivna komunikacija je nešto što se uči ceo život.Uvek sam vodila računa o tuđim osećanjima, trudila se da kažem ono što mislim, a da ne povredim osobu sa kojom komuniciram. Uvek treba birati način, može se sve reći, a da pritom nikoga ne unizimo. Svakako je tu i tajming, da li ocenjujemo da je pravo vreme za otvoren razgovor. Ako nije, onda nećemo ni biti shvaćeni pravilno”, rekla je Jelena.

Jelena kaže da se uvek raduje, ali i tuguje u svoja četiri zida, uz osobe koje joj najviše znače u životu.

“Uvek sam i sreću i tugu proživljavala u svoja četiri zida uz meni najbliže ljude. Oduvek je to tako. Ne znam da li je ispravno, ali meni tako najviše prija.”

Brak Jelene Tomašević svet novine svet portal

Ata images

Brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, a pevačica kaže da nije uvek bilo lako ići kroz život sa tradicionalnim životnim principima, ali da se njima vodila i da bi to volela da prenese na ćerku Ninu, a priznala je i da oseća veliki ponos zbog svog braka, ćerke Nine i zbog karijere.

Pročitajte Jelena i Ivan stan zamenili kućom pored šume – Dvorište je kao iz bajke, a pogled iz dnevne sobe vredi bogatstvo (foto)

“Na sva tri zajedno. Zahvalna sam bogu na svemu. Nije uvek bilo lako ići kroz život sa tradicionalnim životnim principima (za koje su mnogi tvrdili da su previše konzervativni), ali je bitno da sam bila u skladu sa sobom i strpljiva. Sad kad se osvrnem iza sebe, shvatam da su to životne vrednosti koji bih volela da prenesem i svom detetu.”

 

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images