Jovana Pajić i Sale Tropiko svet novine svet portal
Svet

November 6, 2023 15:45

By

Naizgled je sve delovalo kao bajka, ali Jovana je pored Saleta patila: Pevačica otkrila razloge razvoda

Brak Jovane i Saleta nije bio idealan, kako se činio

Pevačica Jovana Pajić i muzičar Aleksandar Cevtković pre dve godine stavili su tačku na svoj idiličan brak. S obzirom na to da su ostali u odličnim odnosima, njihovi fanovi priželjkivali su i nadali se njihovom pomirenju, međutim, sada je otkriveno da je na brak Jovane i Saleta definitivno stavljena tačka. Pevačica je posle dugo vremena otkrila zašto je uopšte i došlo do njihovog razvoda.

Brak Jovane i Saleta svet tabloid svet portal svet

Rajko Ristić

– Svi uđemo u brak sa idejom da će trajati zauvek, a u međuvremenu se desi život, pa te demantuje. Ti onda na sve načine pokušavaš da rešiš problem koji je tekući, a zapravo od drveta ne vidiš šumu. Jednostavno, radiš na tome dokle možeš, dokle god ima dvosmerne komunikacije između partnera, pa idemo ka istom cilju, a kad si sam u svemu tome, neshvaćen, kada se ne razumeš kako treba, onda je taj teret postane baš težak da se nosi samostalno kroz život. Pogotovo kada imate decu kojima ste potrebni celi, u komadu, stabilni i prisutni u njihovim životima. Onda imate odgovornost prema sebi da se izmaknete iz te toksične sredine, prvenstveno zbog njih, ako već nema pomoći – priznala je Jovana.

Pročitajte Sale Tropiko je prošlost – Jovana otkrila s kim uspostavlja ljubavni odnos, bivšeg je već prebolela 

– Mislim da je važno boriti se, ali je podjednako važno i odustati kada vidiš da nema pomoći. Moraš da budeš primer svojoj deci, oslonac. Posle razvoda više ne postoji taj porodični stub, on je malo ćopav, ali mora biti dovoljno jak da podnese sve ono u čemu će, u ovom slučaju jedan roditelj, biti spreman da podrži sve to – započela je Jovana i dodala da je sa bivšim suprugom u dobrim odnosima.

Brak Jovane i Saleta svet tabloid svet portal svet

Rajko Ristić

– Ljudi obično ostanu ostrašćeni i onda deca budu panciri koji prime najteže udarce. Ne gledaju kako sve to na decu utiče, ali ja sam razumna osoba, nikada sebi ne bih dozvolila data toksična komunikacija nastavi i posle braka. Mi radimo za njih i uvek sam za saradnju za dobrobit dece, sve ostalo me ne zanima, bilo koja druga tema a da nisu njih dve. Sale i ja smo radili na tome da ostanemo prijatelji i posle svega – rekla je za “Blic dana”.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: RAJKO RISTIĆ