Brat Andrijane Lazić svet portal svet
Svet

January 18, 2024 13:15

By

Glumac iz serije Selo gori a baba se češlja neutešan zbog smrti rođene sestre, pevačice Andrijane

Brat Andrijane Lazić glumio je u seriji Radoša Bajića

Srbiju i Republiku Srpsku potresla je vest o smrti dvadesetosmogodišnje Andrijane Lazić iz Bijeljine, pred kojom je, kako tvrdi kompozitor Goran Ratković Rale, koji joj je uradio dve pesme, bila velika pevačka karijera. Nažalost, mladi život lepe Andrijane prekinut je u Dubajiu, padom sa dvadeset i četvrtog sprata. Svi oni koji su poznavali pevačicu opraštaju se od nje na društvenim mrežama. Otac i brat Andrijane Lazić su se, takođe, na svojim Fejsbuk profilima rečima prepunim ljubavi i tuge oprostili od voljene ćerke i sestre.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Lazić (@andrijanaalazic)


– Moja jedinica, tatin advokatić, jutros je otišao među anđele. Donela si radost u moj život 2. novembra 1995. godine kada si rođena. Svi su uvek govorili: “Anči je sva na tebe”. Zvao sam te od milja, a nekada revolta, advokatić. Mnogi su ćutali i danas ćute i prećute kada pričam, a ti si se borila kao lavica da budeš tatina kopija!

Pročitajte Košarkaški svet se oprašta od Dejana Milojevića, Bogdan Bogdanović slomljen a Jokić je ovako govorio o njemu 

– Često si me nervirala, jer sam ti uvek želeo sve najbolje i mnogo voleo, znala si da sam na tebe osetljiv i nekada je samo reč izazvala erupciju ljutila jer ti si bila svoja, za tebe nisam bio Bond, nego tata koji je bio osetljiv na moju ćerku jedinicu! Izvini na savkom mom povišenom tonu, na bilo čemu, oprosti, želeo sam ti uvek sve najbolje! Jer očevi su uvek posebno slabi na ćerke! Znao sam kada te pogledam kako si, da li si raspoložena, tužna ili ljuta – napisao je Andrijanin otac, Nebojša Lazić Zenga.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Lazić (@andrijanaalazic)

– Kažu, mala deca, mala briga! A realnost je velika deca, velika briga! Možda sam bio isuviše brižan za tebe, pa nekada reagovao ishitreno kakav je moj temperament! Znam da si imala dobrotu i da si svakome želela pomoći! Kome se pokvari šporet, ti zoveš: “Tata, nemaju šporet”. Nikada nisi bila škrta i tu si bila na mene! Tvoj gubitak je strašan! Bolan! Nemerljiv! Neopisiv! Tako bih voleo da me sekiraš svakog dana mog života, samo da si tu! Bio sam srećan kad si diplomirala, kada si postala punoletna, odrasla! Sve se jutros promenilo! Moj život, mamin život, Stefijev i Tomin život više nikada neće biti isti! Nema tebe! Niko ne može da nadoknadi surovu činjenicu da te više nema sa nama! Ne znam da li ćemo i kako imati snage dalje, pokušaćemo u nadi da si našla svoj mir i da te čuvaju anđeli – napisao je Lazić na Fejsbuku.

Brat Andrijane Lazić glumio u poznatoj seriji

Tomislav Lazić, brat stradale pevačice bio je deo ekipe serije “Selo gori a baba se češlja”. On je u najgledanijoj srpskoj seriji igrao Matjaža, sina Suzane Mančić, ali je posle toga odustao od glume.

Porodica Lazić je ugledna i uspešna bijeljinska porodica, a njihova tragedija pogodila je sve stanovnike ovog semberskog grada.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Lazić (@andrijanaalazic)

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM