Saška i Đole Đoković
Star

April 12, 2022 23:50

By

Prvo pojavljivanje sa Saškom u emisiji: Novakov brat otkrio zbog čega najviše žali (FOTO)

Brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković otkrio je detalje upoznavanja sa Saškom ali i odnosa sa Noletom

Đorđe Đoković, brat najboljeg reketa sveta, gostovao je večeras u emisiji Ognjena Amidžića, a bio je u društvu devojke, Saške Veselinov, donedavne voditeljke. Ovim povodom Đorđe je pričao o svojoj porodici pa je otkrio kako se njegova atraktivna devojka slaže s majkom Dijanom ali i detalje upoznavanja sa Veselinovom.

Pročitajte: NOVA SNAJKA ĐOKOVIĆA OTKRILA KAKVI SU ZAISTA – Voditeljka progovorila o Dijani i Srđanu, ali i Jeleni Đoković

– Kad smo se upoznali Saška je nosila neku žutu haljinicu, a ja majicu – otkrio je brat Novaka Đokovića Đorđe Đoković u toku emisije, pa je ona potom otkrila sa kim bi volela da ima bolju komunikaciju u porodici Đoković.

Pročitajte: Pršte poljupci: Đorđe Đoković ne krije koliko je zaljubljen u svoju devojku! (foto)

– Najbliža sam sa Dijanom, sa svima sam u dobrim odnosima. Možda sa nekim daljim rođacima, eto – rekla je ona prvo.

– Istina je da je bliska sa Dijanom, najviše sa njom. Volela bi da ima bolju i češću komunikaciju sa Srđanom – dodao je brat Novaka Đokovića, spomenuvši oca Srđana.

Pročitajte: Psihijatar otkrio kakav je zaista brak Novaka i Jelene Đoković! Evo šta rade!

novak đoković

novak đoković

– Šta te najviše nervira kod Novaka? – glasilo je pitanje za Đorđa.

– Rekao bih to u ime cele familije, to što kasni. Ne kasni samo na mečeve i treninge, na sve ostalo kasni. Nema izgovor, jednostavno kasni – bio je iskren brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković u pomenutoj  emisiji.

Podsetimo se, atraktivna plavuša Saška Veselinov Veselinov, devojka Đorđa Đokovića, odlučila je da napusti priču TV voditeljke i oproba se u drugom poslu. Njen novi poziv biće modni kreator a budući da je godinama radila kao novinar u svetu sporta, ova odluka ipak je dobro prihvaćena. Lepa Saška prati poslednje trendove a na njenom Instagramu možete videti da poseduje i istančan ukus za modu i stilizovanje. Priprema velika iznenađenja za pratioce i gledaoce a njih dvoje nedavno su stigli iz Dubaija sveži za nove projekte i poduhvate.

AUTOR: STAR

FOTO: Instagram screenshot / Youtube screenshot