Svet

12 Aprila, 2022 09:06

Porodično imanje braće Joksimović je prava oaza za uživanje (FOTO)

Porodično imanje braće Joksimović nalazi se u Valjevu, gde su Saša i Željko odrasli, međutim, obojicu, a naročito Sašu, srce sve više vuče na dedovinu, koja se nalazi nadomak Uba.

instagram/printscreen

Iako sam rođen u Beogradu, u Valjevu sam odrastao i stasao, tako da ću uvek govoriti da sam Valjevac. Mnogo volim da se vratim, mada sve češće odlazim u Brezovicu, selo kod Uba, odakle je moj otac. Tamo sa porodicom uživam u prirodi kad god mi obaveze dozvole – otkrio je nedavno Saša Joksimović u intervjuu za HELLO!.

 Porodično imanje za beg od svega

I, zaista, prostrano dvorište oko porodične kuće Joksimovića izgleda bajkovito, pogotovo u ovom periodu godine, kada priroda ozeleni i procveta. Stoga ne čudi što Saša uz svaku fotografiju sa porodičnog imanja stavlja hešteg ‒ selo moje lepše od Pariza

instagram/printscreen

Kad nije pred kamerama, popularni glumac uživa u poljoprivrednim radovima. Nije mu strano ni da uzme ašov i pripremi baštu za sadnju paradajza, krastavca, krompira…

Pročitajte: Ovde je provodila dane! Pogledajte kako izgleda porodično imanje Merime Njegomir na Kosmaju!

instagram/printscreen

Osim povrća Joksimovićima uspeva i cveće, pa se oko kuće građene u stilu karakterističnom za taj kraj Srbije mogu videti i božuri.

instagram/printscreen

Porodično imanje popularne braće je jedno od najlepših u Brezovici, a naročito je lepo kada ga ispuni graja njihove dece.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: Hello

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN