Kuća Dragane Mirković u Kasidolu svet portal svet
Svet

March 28, 2024 09:00

By

U ovoj kući odrasla je Dragana Mirković: Godinama ne dozvoljava da se u njoj bilo šta promeni (foto)

Kuća Dragane Mirković u Kasidolu mesto je koje najviše voli

Folk diva Dragana Mirković više od dve decenije živela je bajku o kojoj svaka žena mašta. Bar se tako mislilo dok pre dva dana nije objavila da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića. On se, kako je priznala, odavno iselio iz jednog od najlepših dvoraca u Austriji, a ona je u njemu ostala da živi sa decom.

Međutim, kao što je više puta istakla, folk divi materijalno bogatstvo koje poseduje ne znači mnogo. Kuća Dragane Mirković u Kasidolu draža je i njoj, a i njenim naslednicima od velelponog dvorca.

Kuća Dragane Mirković u Kasidolu svet portal svet

Instagram

A, da je to zaista tako svedoči i činjenica da folk diva slobodno vreme najradije provodi u rodnoj kući u Kasidolu, selu pored Požarevca. Iako je mogla na mestu “stare kuće” da izgradi dvorac, ona  to nije želela jer uživa u ambijentu koji je podseća na detinjstvo.

Pročitajte Oglasio se Toni Bijelić posle priča da odavno ima novu, znatno mlađu devojku

U njoj je još uvek, sa radošću dočekuju majka i otac, koji su, i pored svog bogatstva koje je njihova ćerka stekla, ostali skromni i vredni ljudi. I dalje se bave poljoprivredom, kako bi njihovi unuci kad dođu mogli da uživaju u ukusima domaćeg, neprskanog voća i povrća.

Kuća Dragane Mirković u Kasidolu svet portal svet

Youtube printscreen

Rodna kuća Dragane Mirković nije se mnogo promenila u poslednjih nekoliko decenija, što svedoče stare fotografije objavljene u listu “Sabor”.

Kuća Dragane Mirković u Kasidolu s godinama se nije mnogo promenila

Komšije folk dive ističu da kuća Mirkovića decenijama važi za najlepšu u selu, kao što je i njihovo Luče važilo za najlepšu devojku u Kasidolu.

Iako je odavno postala jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima, kada dođe u rodno selo Gaga sa zadovoljstvom pomaže svojim roditeljima, hrani koke, kupi jaja… A u svemu tome uživaju i njen sin Marko i ćerka Manuela.

Kuća Dragane Mirković u Kasidolu svet portal svet

Youtube printscreen

Uvek kada joj je bilo teško kuća Dragane Mirković u Kasidolu bila je mesto na kojem je ona pronalazila mir, a njeni roditelji su joj oduvek bili najveća podrška i rame za plakanje.

Kuća Dragane Mirković u Kasidolu svet portal svet

Rajko Ristić

 

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, REPUBLIKA YOUTUBE PRINTSCREEN