Svet

12 Februar, 2022 15:00

Brega stipsa!? Svom dugogodišnjem prijatelju za rođendan poklonio kesu! I to kakvu! (FOTO)

Gorana Bregovića viđali smo u raznim izdanjima do sad, od odličnih, sjajno stilizovanih, do nekih, žargonski rečeno, čudnjikavih. Ali, kad cenjeni muzičar nije na sceni, casual varijante ume veoma dobro da iznese, a kako i ne bi? Ako je suditi po slikama, Brega, čini se voli sebe više nego ikog. Jer, kako drugačije protumačiti kesu koju nosi, a na kojoj je njegov lik, primetićete…

Goran Bregović Žiki Jakšiću za rođendan poklonio svoj promo materijal?

Foto: Rajko Ristić

Činjenica je da je na njoj i naziv njegovog poslednjeg albuma od pre nekoliko godina. Po svemu sudeći, prvoklasni muzičar koristi svaki momenat da reklamira sebe, pa makar bio i rođendan kod prijatelja Žike Jakšića, gde smo ga i uslikali. Nadamo se samo da u kesi nisu diskovi i ostali promo materijali, već neka koverta sa zelenim i ljubičastim novčanicama.

PROČITAJTE: S NJOM NIKADA NIJE PROŠETAO U JAVNOSTI: GORAN BREGOVIĆ IMA ĆERKU KOJA JE PLOD BURNE LJUBAVI PRE BRAKA SA
SUPRUGOM DŽENANOM

Foto: Rajko Ristić

Po priči mnogih koji ga poznaju, kada je u pitanju Brega i pokloni, tu se nikad ne zna. Marketing i promocija se rade svuda i uvek, a ne samo pred neki događaj. Ne postoji on tolike godine na jugoslovenskoj sceni zabadava. Muzika je bitna, ali ima malo i lične promocije. Dobro, i po nekog skandalčića da sve to začini.

Foto: Rajko Ristić

PROČITAJTE: Frka zbog neistina i laži? Bivša žena stopirala snimanje filma o Džeju!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić