Svet

March 27, 2021 18:00

By

Brena neće da FINANSIRA snajku? Sandrini roditelji pokrenuli novi BIZNIS!

I dok svi gledaju kako da spasu posao u doba korone, nekima je i krenulo nabolje. Recimo ocu Sandre Miljaković, Brenine snajke, biznis je procvetao. 

Sandrini roditelji pokrenuli novi biznis!

Ovaj ugledni preduzetnik iz okoline Brusa poznat po uzgoju malina, kupina, ali i izradi ograda od kovanog gvožđa pokrenuo je proizvodnju stilskog nameštaja.

Zvezdan i njegova supruga Nataša su vredni, sposobni, požrtvovani ljudi. Baš puno rade, a sada su odlučili da probaju nešto novo. Biće tu raznog nameštaja, ali i stilskog. Otkako se pročulo da im je ćerka ušla u Breninu kuću, da se planira svadba, njima je biznis krenuo. Pročulo se preko ćerke i za roditelje i za njihov posao. U manjim sredinama to je jako važno. Gledaju ih ljudi kao da ćerku udaju u kraljevsku porodicu. Odmah i oni važe da pouzdane i važne ljude, svi hoće da kupe nešto od njih, da se hvale posle. To je reklama kakva ne može da se plati, a desila se spontano – priča nam meštanin sela Budilovina nadomak Brusa koji ne želi da mu pominjemo ime.

Baš kao i njeni roditelji i Sandra radi punom parom i ne čeka da joj Viktor ili svekrva reše probleme. Bavi se šminkanjem, drži kurseve i ne želi da zavisi od bilo koga. A tu je i kad treba dečku Viktoru da pomogne oko njegove firme za čišćenje fasada.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ