Scandal

30 Avgusta, 2020 16:00

Viktor NAREDIO Sandri! Breni SMETA šta ti roditelji rade!

Kako SCANDAL! saznaje, roditelji Viktorove devojke Sandre Miljaković izgleda su se malo zaneli, pa je Brenin mlađi sin bio prinuđen da porazgovara sa svojom devojkom!

Sandrin tata: Po selu me zezaju da mi je Brena prija, a ja još ni zeta nisam upoznao!

Naime, on je seo sa Sandrom i zamolio je da skrene pažnju roditeljima oko izjava za medije. Objasnio joj je da on ne voli takav način eksponiranja, a takođe joj je naglasio da ni njegova majka Lepa Brena to ne voli!

– Nakon što je u medijima izašla ispovest Sandrinog oca Zvezdana Miljakovića da ga sad u selu gde živi sve komšije zezaju da će mu Brena biti prija i svi ga pitaju kad će svadba, Viktor je shvatio da treba da reaguje. Zatim, Sandrin tata je takođe naveo da zeta još nije upoznao, te da mu je to čudno, pa se zapitao da se možda Viktor ne stidi i da mu treba još malo da se opusti dok ne dođe zvanično da upozna Sandrine najbliže – prepričava naš izvor i dodaje:

– Zbog svega toga Viktor je zamolio Sandru da popriča sa ocem, i uopšte s porodicom. Objasnio joj je da treba da mu skrene pažnju da ne naseda na pitanja iz medija jer nema iskustva i može vrlo lako da kaže nešto što će biti drugačije plasirano, a onda će svi imati probleme bez potrebe. Prosto, najdobronamernije je rekao Sandri da te izjave treba da se zaustave i da će svima mnogo lakše biti bez mnogo medijske pompe. On je objasnio da i Brena ne voli publicitet kad za njim nema potrebe i Sandra je sve to prihvatila i složila se sa Viktorom. Nije se ljutila na njega, čak mislim da je već porazgovarala sa ocem i da je taj problem rešen – završava izvor za SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!